Home > Na 40 jaar wuift juf Veerle Vandendriessche VBS Biest-Jager in Waregem uit

Na 40 jaar wuift juf Veerle Vandendriessche VBS Biest-Jager in Waregem uit

Geschreven op 29 juni 2021 om 09:46 door Mario De Wilde

Juf Veerle Vandendriessche zet, na meer dan 40 jaar dienst, een punt achter haar professionele onderwijsloopbaan op de Biest en de Jager te Waregem. Vele jaren stond zij in het 4de ljr op de Biest, de laatste elf jaar was Veerle zorgcoördinator op Biest en Jager. Directeur Eddy Nuyttens: “Ze was voor ons een fijne, minzame en zorgende collega die elke dag van ’s morgensvroeg, over de middag tot ’s avonds laat bezig was met de zorg van elk kind. Geen enkel gesprek voor of na schooltijd was haar teveel. Ze werkte jaren hard om van deze school haar school te maken. Ze was zeer flexibel met afspraken maken en had een goeie kijk op heel veel zorginitiatieven. Juf Peet Meersman die haar opvolgt, krijgt een mooie erfenis en zal Veerle zeer waardig opvolgen. En nu kan ze zorg dragen voor haar gezin en haar kleinkinderen. Hét is daar : haar pensioen! Eigenlijk is het geen pensioen… we noemen dat tegenwoordig, anders actief-zijn. Het lerarenteam Biest-Jager gunt haar het welverdiende pensioen van harte en dat ze altijd welkom blijft op de school, als oud-collega, als oma van haar oogappels, Ella-Louise en Henri.

Vandaag wordt haar afscheid gevierd samen met de kinderen. Op volgende momenten wordt ze echt in de kijker gezet:
Om 7.15u gingen de leerkrachten Veerle met de riksja afhalen aan haar huis (Mirakelstraat 59) en werd ze in stoet naar school gebracht waar haar een ontbijt wacht met de collega’s.
Om 10.25u wordt er door de kinderen hulde gebracht met een lied en geschenken.
Om 11.30 wacht haar een aperitiefje en kan ze samen met de collega’s tafelen.
Om 13.30 wordt ze afgehaald door de collega’s van de Jager (andere afdeling van onze Biestschool) en wordt ze ook daar in de loop van de namiddag in de kijker gezet.

Alvast een dag die Juf Veerle Vandendriessche nooit zal vergeten.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.