Home > Mysterieus pakje op Markt Brugge werd onthuld: drie winnaars

Mysterieus pakje op Markt Brugge werd onthuld: drie winnaars

Geschreven op 8 januari 2021 om 16:23 door Mario De Wilde

Tijdens deze ongewone feestperiode, kwam de kerstman langs op de Markt in Brugge. Hij liet er een groot pakje achter aan het Provinciaal Hof, waar Artes Group momenteel een gevelrenovatie doorvoert. ‘Artes Group brengt graag sfeer, zeker tijdens deze donkere dagen. Daarom hebben we gekozen voor deze fantasierijke kerstactie op de Markt in Brugge. Het pakje kon je ook terugvinden op een Artes werf in Namen. Daarnaast werd de actie ook via sociale media nationaal gesteund. De wedstrijd was alvast een groot succes!” zegt Lieselot Vandemaele, communicatiemanager bij Artes Group. Meer dan 60.000 mensen hebben de campagne opgemerkt.

De gedeputeerde van de provincie West-Vlaanderen Bart Naeyaert kwam op vrijdag 8 januari om 13 uur langs om het pakje te onthullen en de winnaars bekend te maken. Voorbijgangers konden raden wat er in het pakje zat aan de hand van drie tips.
1. Niet te zwaar
2. het prikt een beetje
3. een heleboel Koparneglur
Het antwoord op de vraag ‘Welk pakje zit er in het zakje?’ was dan ook ‘koperen nagels’. Gedupteerde Bart Naeyaert overhandigde het pakje aan de Constructive People van Artes Woudenberg die instaan voor de gevelrestauratie van het Provinciaal Hof. “De koperen nagels zullen goed van pas komen tijdens de dakwerken die komende maandag van start gaan op de werf.” zegt Thijs Jonckheere, projectleider bij Artes Woudenberg.

Verschillende deelnemers gaven het juiste antwoord maar de drie winnaars konden ook de schiftingsvraag goed beantwoorden. Maria Vlaeminck uit Veldegem, Werner Follon uit Pelt en Eric Rogmans uit Herselt zijn de gelukkige winnaars van deze wedstrijd!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.