Home > Mr.PandaBar opende deze middag Mr.PandaArtBar in hartje Knokke

Mr.PandaBar opende deze middag Mr.PandaArtBar in hartje Knokke

Geschreven op 12 september 2021 om 19:12 door Mario De Wilde

Enkele maanden geleden kreeg Knokke er een illustere nieuwe bewoner bij: niemand minder dan de mysterieuze Mr. P. Fitzgerald, auteur van absolute meesterwerken als The Giant Greatsby en This Side of P. Als jonge panda werd Mr. P. jaren geleden wakker gemaakt door het geluid van een live band die in een nabije club indruk aan het maken was. Hij sleepte zich uit bed, bezocht het optreden, en liet zich inspireren om als muziekliefhebber de wereld rond te trekken. Tijdens zijn reizen werd hij een echte wijnkenner en gastronoom, en die kennis heeft hij nu naar Knokke gebracht om er zijn eerste Mr.PandaBar uit de grond te stampen aan de wereldvermaarde Lippenslaan, op het Alfred Verweeplein.

Mr.PandaBar maakt deel uit van een groter geheel, Mr.PandaWorld, waarvan we de verschillende platformen in de toekomst verder zullen presenteren. Buiten Mr.PandaBar zelf, zijn dat: Mr.PandaInvites, Mr.PandaFest en Mr.PandaBeach. Mr.Panda presenteerde vanmiddag niet alleen zijn maandelijkse brunch, maar opende ook zijn Mr.PandaArtBar. Die wordt elke tweede zondag van de maand geserveerd voor € 39p.p.

Elke twee maanden zal Mr.PandaArtBar in samenwerking met de internationaal gerenommeerde kunstliefhebber en entrepreneur annex skatefenomeen Jeremy Kesler voor een tweemaandelijkse toestroom van artiesten zorgen die hun werk in Mr.PandaBar zelf mogen exposeren… en de eerste paar namen maken al meteen duidelijk dat het hen menens is! Volgend jaar opent Jeremy overigens een eigen kunstgalerij in Marbella – een opmerkelijke demarche die vast en zeker de nodige aandacht zal genereren. Nicolas Van Damme, een van de zoons van de bekendste Belgische acteur aller tijden, actiester Jean-Claude ‘the Muscles from Brussels’ Van Damme, was present samen met Raphaël Vanderhaegen (‘Xpose Artist’) van Xpose Art. Daarvan wordt wel eens gezegd dat zijn door popart, streetart en graffiti beïnvloede schilderijen een weerspiegeling zijn van zijn persoonlijkheid. In tegenstelling tot de meeste andere artiesten binnen het genre, gebruikt hij echter enkel een penseel om populair figuren als Bugs Bunny en Pop-Eye op canvas tot leven te brengen, vaak mét bijhorende teksten.

Mr.PandaGastroBar

Morgen maandag 13 september, exact een dag na de Mr.PandaBrunch, zal ook de menukaart van Mr.PandaGastroBar worden gelanceerd. Er zal een food-kaart worden gepresenteerd waarop de populairste gerechtjes van Knokke prijken, zoals toast gerookte zalm, toast kannibaal, garnaalkroketten en de wereldberoemde vissoep met rouille die zo typerend is voor de kuststad.

Mr.PandaBar, Alfred Verweeplein 22, 8300 Knokke-Heist

www.mr-pandabar.com

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.