Home > Mother Mercury komt ook: koor La Gioia uit Vichte dompelt je onder in Queen-klassiekers

Mother Mercury komt ook: koor La Gioia uit Vichte dompelt je onder in Queen-klassiekers

Geschreven op 7 maart 2022 om 09:14 door Mario De Wilde

Reis op 18, 19 en 20 maart terug in de tijd naar de hoogdagen van de rockgroep Queen. Om het 20-jarig bestaan van Koor La Gioia en het 50-jarig bestaan van Queen te vieren, brengen ze in Vichte een mooi deel uit het repertoire van de band. Voor deze gelegenheid vervoegt de Queen-coverband Mother Mercury hen op de planken: een combinatie waarbij je onmogelijk stil kan zitten! Geniet van Queen’s geniale en meest bekende composities en blik samen met het bestuur en de leden terug op een van de grootste successen die de muziekwereld gekend heeft. ‘Don’t Stop Us Now’, want ze garanderen een avond vol rock en sfeer!

Data

Vrijdag 18 maart – 20u
Zaterdag 19 maart – 20u
Zondag 20 maart – 17u

Tickets
Tickets kunt u kopen op onze site. De prijs voor tickets is 20 euro en voor jongeren van 25 jaar of jonger is dit 17 euro.

Mother Mercury
Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums. Mother Mercury zorgt voor de muzikale ondersteuning van het koor en brengt ook enkele nummers alleen. Ambiance gegarandeerd!

CC De Stringe – Vichte
Info en tickets: www.koorlagioia.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.