Home > Morgenvoormiddag kan je vrijwilliger worden bij Natuurpunt De Torenvalk in Wakken

Morgenvoormiddag kan je vrijwilliger worden bij Natuurpunt De Torenvalk in Wakken

Geschreven op 23 september 2022 om 13:31 door Mario De Wilde

Je kent dat gevoel, je wandelt door de natuur, ademt diep in en geniet… De vogels fluiten, de bloemen bloeien, je vindt sporen van een ree en je voelt dat natuur belangrijk is. Je wil wat doen voor de natuur en dat kan! Je kan van alles doen in eigen omgeving: je tuin natuurlijk inrichten, nestkastjes ophangen, een stukje ontharden, wintervoeding voor vogels en egels uitzetten,… Maar misschien wil je samen met nog natuurliefhebbers aan de slag? Of wil je graag bijdragen tot de bescherming van een bepaalde diersoort of natuurgebied? Dan is dit het moment om vrijwilliger te worden bij Natuurpunt De Torenvalk!

Natuurpunt De Torenvalk is altijd op zoek naar mensen die mee vogels en insecten willen inventariseren, zwaluwnestkastjes en mestplankjes willen ophangen, torenvalk-nestbakken willen in elkaar knutselen, af en toe een zaterdag in de natuur willen werken en nog veel meer! Woon je in regio Tielt (Lichtervelde, Ardooie, Wingene, Ruiselede, Meulebeke, Oostrozebeke, Wielsbeke, Dentergem, Pittem of Tielt) dan moet je bij Natuurpunt De Torenvalk zijn! Het is niet altijd vanzelfsprekend om te starten als vrijwilliger bij een nieuwe vereniging en daarom gooit Natuurpunt De Torenvalk Zaterdag 24 september van 9u45 tot 12u30-13.00u de deuren open tijdens een kandidaat-vrijwilligersvoormiddag.

Afspraak in het bezoekerscentrum van de Baliekouter. Iedereen met een beetje interesse is welkom! Natuurpunt De Torenvalk maakt er een ontspannen voormiddag van met een aangename wandeling door de Baliekouter, broodjes en drankjes, en heel wat actieve vrijwilligers om al je vragen aan te stellen. Zij vertellen in het lang en breed hoe een engagement bij Natuurpunt De Torenvalk eruit ziet en wat jij kan verwachten. Je leert al heel wat mensen kennen en zet, indien gewenst, je eerste stappen in onze vereniging. Kom zeker ook eens langs en ontdek wat jij kan doen voor de lokale natuur! De activiteit is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/events/1650202682047831
en op onze website: https://www.detorenvalk.be/kalender/… Inschrijven kan via stijn.vincent@detorenvalk.be
Foto’s: Natuurpunt De Torenvalk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.