Home > Morgen zijn wielerfans aan het feest in Plopsaland De Panne. Soudal Quick-Step teamvoorstelling

Morgen zijn wielerfans aan het feest in Plopsaland De Panne. Soudal Quick-Step teamvoorstelling

Geschreven op 5 januari 2023 om 13:05 door Mario De Wilde

Morgen, vrijdag 6 januari, kunnen wielerfans het Soudal Quick-Step team van 2023 ontmoeten tijdens de officiële teamvoorstelling in Plopsaland De Panne. Tijdens deze Soudal Quick-Step Family Day zakken onder andere wereldkampioen Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Yves Lampaert en vele anderen af naar het park voor een dag vol activiteiten.

In samenwerking met Plopsaland De Panne organiseert Soudal Quick-Step morgen, vrijdag 6 januari, een Family Day. Het hoogtepunt van die dag wordt ongetwijfeld de eerste openbare ploegvoorstelling op Het Dorpsplein van Plopsaland De Panne waarbij wielerfanaten de kans krijgen om hun wielerhelden waaronder wereldkampioen Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Yves Lampaert en tal van andere toppers van dichtbij te zien. Daarnaast zijn er tal van randactiviteiten voor jong en oud voorzien.
Zo kunnen fans de merchandise van het team bemachtigen, door de Soudal Quick-Step Village lopen om de sponsors van het team te ontmoeten en Plopsaland De Panne, met meer dan 50 attracties voor de hele familie, bezoeken. Kers op de taart is een unieke parade met alle renners doorheen het park.

De Soudal Quick-Step Family Day vindt morgen, vrijdag 6 januari, plaats in Plopsaland De Panne. Voordelige tickets kunnen enkel online via WWW.PLOPSA.BE/SOUDALQUICKSTEP aangekocht worden. Prijs voor een ticket ≥1m bedraagt €40, kinderen tussen 85cm en 1m betalen €16,50 en er is gratis toegang voor kinderen onder de 85cm!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.