Home > Morgen passeert de Baloise Belgium Tour in Damme en Male met aankomst in Knokke-Heist

Morgen passeert de Baloise Belgium Tour in Damme en Male met aankomst in Knokke-Heist

Geschreven op 12 juni 2024 om 07:23 door Mario De Wilde

Morgen donderdag 13 juni komt de rennerskaravaan van de Baloise Belgium Tour naar Damme en Knokke-Heist. De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de wedstrijd vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers. Het volledig parcours is terug te vinden op de website van de organisatie: Wedstrijdinformatie – Rit 2 – Baloise Belgium Tour

Verkeersmaatregelen
De renners rijden naar Knokke-Heist via Sijsele (Schardauwstraat en de N9), Stationsstraat en de Brieversweg. Via Brugge komen ze terug op het Dams grondgebied via de Koolkerkesteenweg om langs de Leopoldsvaart-Noord naar Knokke-Heist te rijden. De renners worden verwacht in Sijsele vanaf 15 uur. Tijdens de passage door Damme en Sijsele zal er tijdelijk hinder zijn en is het niet toegelaten om tegen de richting van de wedstrijd in te rijden tussen de rode en de groene vlag.

Op donderdag 13 juni is van 15. tot 17.30 uur geen verkeer toegelaten in de aankomstzone op: de Wandelaar, Zeedijk-Albertstrand (van de Zeerobbenlaan tot de Wandelaar) en in de Zeerobbenlaan, de Majoor Quaillestraat en de Bergdreef (van het Klaprozenpad tot de Jozef Nellenslaan). De opbouw van de aankomstzone start om 6 uur.

Tijdens de wedstrijd zijn de straten gelegen op het parcours enkel bereikbaar na de groene vlag en in de richting van de wedstrijd. Die dag wordt een parkeerverbod ingesteld langs het parcours in de verschillende straten rond de aankomstsite en op een aantal parkings in de buurt zoals de parking langs de Knokkestraat ter hoogte van de parochiezaal De Schakel.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.