Home > Morgen heropent Colruyt Roeselare na grondige renovatie en uitbreiding

Morgen heropent Colruyt Roeselare na grondige renovatie en uitbreiding

Geschreven op 28 maart 2023 om 07:55 door Mario De Wilde

Morgen woensdag opent de Colruyt-winkel in Roeselare opnieuw zijn deuren. De winkel aan de Diksmuidsesteenweg is vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen er vanaf woensdag ook terecht in een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Colruyt Roeselare is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Stijn Maertens: “In de vernieuwde winkel kunnen klanten in de versmarkt terecht voor nog meer keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Ze versnijden het vlees ter plaatse en zijn makkelijk aanspreekbaar bij vragen of voor speciale bestellingen.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Colruyt denkt steeds na hoe boodschappen doen nog efficiënter kan, daarom kreeg de vernieuwde winkel een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest. Eerder konden klanten voor Collect&Go al terecht bij OKay Roeselare. Dit afhaalpunt blijft bestaan. Bovendien kunnen klanten hun boodschappen in Roeselare ook aan huis laten leveren.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de vernieuwing van Colruyt Roeselare ingezet op duurzaamheid. De winkel heeft overal ledlampen met een sensor, die tot 30 % energie besparen, en de restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd. Verder werd er geïnvesteerd in een warmtepomp en zonnepanelen. Op de parking zijn ook 2 laadpalen voorzien voor 4 elektrische wagens en 20 fietsbeugels waaraan 40 (bak)fietsen veilig vastgemaakt kunnen worden.

Het team is er klaar voor

Stijn Maertens: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 28 maart van 17 tot 20 u. Tot dan!”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.