Home > Morgen heropening van Colruyt Zedelgem, met versmarkt dubbel zo groot. Vanavond receptie

Morgen heropening van Colruyt Zedelgem, met versmarkt dubbel zo groot. Vanavond receptie

Geschreven op 4 april 2023 om 09:04 door Mario De Wilde

Morgen woensdag opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Zedelgem opnieuw zijn deuren. De winkel aan de Sint-Laurentiusstraat is uitgebreid, volledig vernieuwd en heringericht. En dat met veel aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen er vanaf woensdag ook terecht in een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt.

Colruyt Zedelgem is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Shirley Vanoutrive: “Door de uitbreiding en de herinrichting van de winkel kunnen onze klanten terecht in een versmarkt die dubbel zo groot is als vroeger. Daardoor is er meer keuze aan groenten en fruit, salades, kaas en kant-en-klare maaltijden. Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je onze beenhouwers aan het werk ziet. Ze versnijden het vlees ter plaatse en klanten kunnen vragen stellen of speciale bestellingen doorgeven.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

De vernieuwde winkel in Zedelgem kreeg een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Inzetten op duurzaamheid met warmtepomp en zonnepanelen

Colruyt Group zette bij de vernieuwing van Colruyt Zedelgem in op duurzame ontwikkeling. Zo werd er geïnvesteerd in een warmtepomp en zonnepanelen. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. Er zijn ook alleen nog maar ledlampen in de winkel die tot 30 % energie besparen. Bovendien wordt de winkel schoongemaakt met regenwater. Op de parking is ook een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens. En er zijn 6 fietsbeugels die parking bieden aan 12 (bak)fietsen.

Opendeuravond met hapje en drankje op dinsdag 4 april

Gerant Shirley Vanoutrive: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook uit op onze opendeuravond op dinsdag 4 april van 17 tot 20 u. Ze kunnen genieten van een hapje en een drankje. En wij leiden hen met veel plezier rond. Tot dan!”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.