Home > Monica Bellucci gisteravond te gast op de rode loper in Oostende

Monica Bellucci gisteravond te gast op de rode loper in Oostende

Geschreven op 8 september 2019 om 10:53 door Mario De Wilde

Niemand minder dan Monica Bellucci vereerde ons met haar komst in Oostende tijdens het filmfestival. En velen hadden dit geweten. Voor Kursaal Oostende stonden honderden mensen te wachten om een glimp op te vangen van de sterlegging. Tal van fotografen en reporters waren aanwezig, de rode loper zag zwart van het volk dat verlangde om de wereldster te ontmoeten. Sommigen hadden fotoboeken van Monica Bellucci bij en hunkerden naar een handtekening en een blik van de befaamde actrice. In afwachting van de komst van de cast en de crew heeft Artistiek Directeur Peter Craeymeersch het met het publiek over het thema van FFO (‘Leading Ladies’), over het enthousiasme rond Master Lynn Van Royen en met trots wordt nog eens benadrukt dat veel films uit het programma een vrouwelijke regisseur hebben.

Dan was het zover. Onder luid gejoel en enthousiasme verwelkomden de mensen haar. Wat een verschijning, wat een uitstraling, wat een vrouw. Monica Bellucci heeft heel wat films op haar palmares staan. Wie kan er trouwens zeggen dat ze het lief is geweest van Dracula en James Bond? Even later komt de rest van de cast en de crew toe. De cast bestaat onder meer uit Belgische en Nederlandse acteurs. Niemand minder dan Filip Peeters, Hilde Van Mieghem en Luk Wyns bekoorden de aanwezigen met hun aanwezigheid.

Dan was het tijd voor de sterlegging. Met veel elegantie zorgde Monica Bellucci ervoor dat haar ster zichtbaar werd. Dit gebeurde onder luid applaus. Na de sterlegging stroomde een duizendtal mensen naar binnen in Kursaal Oostende voor de première van ‘Spider in the Web’. Het werd muisstil, iedereen was er klaar voor. De film werd onthaald door luid applaus. Na de film werden cast en crew op het podium uitgenodigd. Monica Bellucci was duidelijk ontroerd door het warme ontvangst in Oostende. Ze was erg blij en dankbaar hier te zijn en werd overmand door ‘big emotions’. Zelf beschreef ze de film als een ‘intimistic spymovie’. Daarnaast kwamen nog een aantal andere mensen, waaronder regisseur Eran Riklis, aan het woord die vooral de samenwerking met anderen in de verf zette. Ook werden de verschillende locaties in België onder de aandacht gebracht. “It will make the film different”. Het publiek praatte nog lang na in het charmante Kursaal Oostende.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.