Home > Moeder en zoon Cantharel en Truffel zijn gearriveerd in Knokke-Heist

Moeder en zoon Cantharel en Truffel zijn gearriveerd in Knokke-Heist

Geschreven op 24 oktober 2022 om 12:38 door Mario De Wilde

Zopas zijn dromedarissen Cantharel en Truffel veilig en wel aangekomen in hun nieuwe stek in de groene oase van Scharpoord. Moeder en zoon vertoeven normaal gezien op Vanmechelens’ kunstdomein LABIOMISTA in Genk maar pasten zich perfect aan aan hun nieuwe omgeving aan de Oostkust. Meteen begonnen ze hun nieuw, tijdelijk onderkomen te verkennen: hun stal en de grote loopweide. Ze zijn rustig en gelukkig en kregen al meteen heel wat aandacht van de medewerkers van het Cultuurcentrum en van toevallige passanten.

Zij luiden natuurlijk de aankomende expo Cosmopolitan Renaissance in, waarin Koen Vanmechelen actuele vragen over de relatie tussen mens en dier stelt. De rechten en het welzijn van de dieren staan steeds centraal. Een enthousiaste ploeg van vrijwilligers heeft zich aangediend om voor deze lieve dieren te zorgen. Ze werden grondig gebrieft door de professionele verzorgers en dierenarts van de dromedarissen.

In en rond het cultuurcentrum wordt een expo opgebouwd van internationale allure, met nieuw werk van deze veelzijdige kunstenaar. Ontdek dit fascinerend universum met sculpturen, installaties, collages en videomateriaal vanaf zaterdag 29 oktober 2022! Alle info en tickets op www.knokke-heist.be/koenvanmechelen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.