Home > Mobiele toiletten in Knokke geopend: rustgevende muziek, indirecte verlichting en een aangename geur

Mobiele toiletten in Knokke geopend: rustgevende muziek, indirecte verlichting en een aangename geur

Geschreven op 20 juli 2023 om 18:58 door Mario De Wilde

Vanmorgen is op het Alfred Verweeplein de eerste ‘mobile comfort hub’ van ONE HUNDRED restrooms geopend. Deze luxe publieke toiletten bieden de bezoekers van de populaire badplaats een moment van hygiëne en rust. De mobiele oplossing is speciaal ontwikkeld voor Knokke-Heist en is de derde locatie voor het Nederlandse bedrijf in België, na Stadsfeestzaal in Antwerpen en
Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Het innovatieve toiletconcept werd officieel geopend door schepen van Toerisme van Knokke-Heist, Anthony Wittesaele en co-founder/CCO van ONE HUNDRED, Bram Gleichman. Het is de perfecte oplossing voor de badplaats die beleving en comfort hoog in het vaandel heeft staan.

Anthony Wittesaele, schepen van Toerisme van Knokke-Heist vertelt: “Wij zijn heel blij dat we eindelijk een kwalitatieve toilet oplossing hebben op deze high traffic locatie. We zijn hiermee weer een stap verder in het perfectioneren van de beleving van de bezoekers van onze prachtige badplaats. Dat een gespecialiseerd bedrijf dit mobiele toilet concept speciaal voor ons heeft ontwikkeld geeft aan dat zij een echte pionier zijn in hun vakgebied”.

Bram Gleichman, co-founder en CCO van ONE HUNDRED legt uit: “We zijn trots op dit
innovatieve concept omdat luxe in mobiele toiletten vaak ver te zoeken was, deze combinatie is uniek. Het is geweldig om te zien dat Knokke-Heist als eerste gemeente onze vooruitstrevende visie deelt en deze belangrijke bezoekerservaring aan ons toevertrouwt. We hopen dat andere gemeenten dit voorbeeld snel zullen volgen”.

De missie van ONE HUNDRED is ‘to create moments for better well-being’. Bezoekers van de toiletten zullen dit zelf ervaren door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en de comfortabele inrichting. Daarnaast worden de toiletten volledig uitgerust met de meest innovatieve technologie inclusief contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. De mobile comfort hub bevindt zich op de markt, naast de ingang van Parking
Lippenslaan (stadhuis). Bezoekers betalen voor hun toiletbezoek en krijgen hier een korting in geselecteerde lokale zaken voor terug. De toiletunit is bemand om de netheid te garanderen en is toegankelijk van 15 juli t.e.m. 15 augustus en tijdens de Vlaamse schoolvakanties van 11 uur ’s morgens tot 3 uur ’s nachts. Buiten de schoolvakanties zijn de toiletten geopend op vrijdag van 18 tot 3 uur ‘s nachts, op zaterdag van 11 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s nachts, op zondag van 11 tot 18 uur en op woensdagvoormiddag van 10 tot 12.30 uur.
———–
Over ONE HUNDRED
ONE HUNDRED restrooms is een Nederlandse onderneming, mede opgericht door ondernemers
die eerder betrokken waren bij de succesvolle Europese uitrol van 2theloo. ONE HUNDRED
restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffic locaties veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. Naast een modern interieur waarin hygiëne en rust centraal staan, is de locatie uitgerust met interactieve modules gericht op well-being van bezoekers. De strategische partners van ONE HUNDRED: Roca, Essity en Diversey, staan bekend om hun voortrekkersrol in innovatie en duurzaamheid. ONE HUNDRED restrooms is een smart restroom concept; data en technologie spelen een centrale rol spelen in de bezoekerservaring en de intelligente operationele processen. ONE HUNDRED restrooms staat aan de vooravond van een grote Europese uitrol met verschillende operationele partners.

1 reactie

Patrick Willems
Geschreven op 2023-07-21 09:26:30
Knokke-Heist plaatst mobiele toiletblok… plezant voor diegene die er op t gelijkvloerse of t eerste appartement hebben… had dit niet aan de kant van t strand gekund ipv naast de straat

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.