Home > Minigolf Overleie in Kortrijk mikt op 6.000 enthousiaste bezoekers

Minigolf Overleie in Kortrijk mikt op 6.000 enthousiaste bezoekers

Geschreven op 31 maart 2022 om 16:03 door Mario De Wilde

Het minigolfterrein in het Astridpark in Kortrijk opent haar deuren komende zaterdag 2 april. Op moeder- en vaderdag spelen respectievelijk de mama’s en/of papa’s gratis. En ook de scholen en bedrijven uit de buurt krijgen een uitnodiging om te komen minigolfen. Dit jaar hoef je niet meer te reserveren tenzij je groep uit meer dan 15 personen bestaat.

Minigolf blijft populair
De minigolf op Overleie lokt ieder seizoen zo’n 5.000 bezoekers. Ook dit jaar verwachten we veel volk en willen we de kaap van 6.000 bezoekers bereiken. Veel Kortrijkzanen willen hun vrije tijd in eigen stad beleven. Ook heel wat toeristen ontdekken de minigolf in het Astridpark. Een balletje slaan kan vanaf zaterdag 2 april en dat iedere namiddag in de paasvakantie. In april, mei en september is het terrein open in het weekend én op brug- en feestdagen van 14 tot 19 uur. In juni openen de deuren ook op woensdagnamiddag. Tijdens de zomervakantie is Minigolf Overleie uiteraard elke dag open van 14 tot 19 uur.

Speciale acties
Op moeder -en vaderdag mogen de mama’s en de papa’s op hun ‘feestdag’ gratis komen minigolfen. Het spelletje blijft een ideaal uitje om met het gezin te doen, en dat in hartje Kortrijk. Maar is er is meer. De scholen uit de wijken Pius en Overleie krijgen een uitnodiging om gratis met de klasgroepen een balletje te slaan. Dit jaar focust Wijkteam Noord zich ook op de kleine en grotere bedrijven in hun buurt. Zij krijgen ook een uitnodiging om hun teambuilding te laten doorgaan in het Astridpark.

“De werking van de minigolf draait grotendeels op vrijwilligers. Dankzij hun enthousiasme kunnen gezinnen of vriendengroepen vanaf dit weekend opnieuw genieten van een ontspannende activiteit in een mooie groene omgeving. Tijdens de winter hebben we enkele herstellings- en verbeteringswerken uitgevoerd, zoals vaste zitbanken en een hellend vlak voor rolstoelgebruikers. Zo is het nog aangenamer vertoeven” aldus Stephanie Demeyer, schepen van vrijwilligers
Reserveren is niet meer nodig
Dit jaar hoef je niet meer te reserveren. Enkel wanneer je groep uit meer dan 15 personen bestaat moet je op voorhand een afspraak maken. Groepsreserveringen kunnen via wijkteam.noord@kortrijk.be of bel tijdens de kantooruren naar 056/27 73 80 (minimaal 3 dagen op voorhand). Wanneer je met een groep bent met meer dan 15 personen kan je ook buiten de openingsuren reserveren mits een reservatiekost van 15 euro. De toegankelijke prijzen blijven ongewijzigd. Iedere speler betaalt 3 euro, ben je jonger dan 12 jaar dan betaal je 1 euro. Buurtbewoners van Pius en Overleie kunnen trouwens vanaf april gratis tickets winnen door mee te spelen met de wedstrijd in de publicatie van Wijkteam Noord.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.