Home > Midweekwedstrijd. Win een cool speelgoedspel van VTech

Midweekwedstrijd. Win een cool speelgoedspel van VTech

Geschreven op 22 december 2021 om 09:59 door Mario De Wilde

Omdat de periode die er aan komt, echt wel cadeautjesdagen zijn, doen we er nog een blitse en coole midweekwedstrijd er extra bovenop. Met dank aan de Brave & Gulle Mensen van VTech die hun cadeautjeslade nog eens openden om vijf blitse speelgoedproducten weg te geven.  VTech staat sowieso al voor kwaliteit en creativiteit, dus het zijn echt wel heel leuke items om nog in laatste instantie weg te geven.

Nummer één is de KidiZoom Print Cam. Klik, bewerk en print direct je coolste fotocreaties met de ingebouwde thermische printer (in zwart/wit). Film jezelf in actie en speel 3 te gekke spellen! Met ingebouwde oplaadbare accu. Beschikt over verschillende te gekke afdrukformaten waarmee foto’s, panorama’s, wenskaartjes, etiketten of stripverhalen afgedrukt kunnen worden. Maar ook kunnen er coole spelletjes afgedrukt worden zoals een doolhof of kleuren op nummer. Beschikt over een 2.4 inch kleuren lcd-scherm en heeft een ingebouwde oplaadbare accu. Inclusief 1 rol thermisch papier. Voor kinderen vanaf 5 jaar en met een advies verkoopprijs van 82.50.

De volgende in het rijtje zijn de Switch & Go Dino’s Fire van VTech. Zij spelen de hoofdrol in een prehistorisch avontuur dat moeiteloos doorschiet naar de toekomst! Ontwikkeld voor stoere kids vanaf 4 jaar. En blijvend leuk, ook voor oudere broers en zussen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. In de wereld van dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze transformeren begint de krachtmeting: wie is hier de snelste? Op hun LCD-schermen zijn interactieve animaties te volgen, met hun actietoets wordt lichtprojectie ingeschakeld en zijn realistische geluidseffecten en stoere zinnen te horen. Dit Dino’s on Fire-duo vormt de perfecte aanvulling op al eerder verschenen Switch & Go Dino’s. Als collectorsitem, maar ook als speelgoed waarvoor grote jongens en meisjes zich geen moment hoeven te schamen. Adviesprijs € 20,50 per stuk.

Nummer drie is Mijn Magisch Bureau 5 in 1 van VTech. Dit verdraaid slim bureautje laat je ouwen aan je skills en zelfvertrouwen. Klungelen aan de keukentafel doen papa en mama zelf maar, voor de kleinste thuiswerkers en ter voorbereiding op school bestaat een beter alternatief: Mijn Magisch Bureau 5 in 1. Een verdraaid slim bureautje dat wijsneusjes van 3 tot 6 jaar uitdaagt en prikkelt. Deze interactieve leer en ontdekplek draagt spelenderwijs bij aan taalontwikkeling, schrijfvaardigheid, meezingen met liedjes, ontdekken, verkennen en ook tekenen en kleuren. Kleintjes ervaren dat bouwen aan skills leuk is. Noem dit gerust een tovertafeltje, een bureautje dat houvast en zelfvertrouwen geeft. Zo dagen de dubbelzijdige activiteitenkaarten uit om piano te spelen of spelletjes te doen. Via de interactieve projector leren ze tekenen door met stift en papier plaatjes over te trekken. Met het schrijfpaneel en pen leer je letters en cijfers schrijven. De makers bouwden zelfs een radio in met liedjes. En over fysieke magie gesproken: in een handomdraai transformeert het toverbureau tot schildersezel of krijtbord. Opdat ook creatieve talenten vooral niet achterblijven. Adviesprijs € 72,00.

Zijn er muziekfans in de zaal? Dan presenteren we met Kidi DJ Mix & Kidi SuperStar DJ Studio nu het ‘Speelgoed van het Jaar voor upcoming talent!’. Wie straks als DJ de hele meute volledig uit z’n plaat laat gaan, werkt vanaf vandaag al aan zijn of haar skills. Fijn toch dat VTech precies weet welke dromen kinderen koesteren en daarop speelgoed ontwikkelt waarmee ze écht vooruitkomen. Spelend leren, spelend dromen: het kan dus wel! Ook om die reden is de Kidi DJ Mix dit jaar tot Speelgoed van het Jaar Nederland uitgeroepen, voor muzikale talenten en feestbeesten (vanaf 6 jaar). Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt. Welke stijl wordt het? Hiphop, disco, electro of toch vette dance? Met zeven muziekstijlen in hun slimme draaitafel zetten de kleine Tiësto, Garrix of DJ Jasmin die zo belangrijke eerste muzikale stappen. Lol ontdekken in muziek, zelfvertrouwen opbouwen en meteen klinkend resultaat behalen! Met de ingebouwde microfoon, het verlichte launchpad, muzikale spelletjes (om de beat te leren herkennen) en een veilige Bluetooth-verbinding voor connectie met andere muziekdragers wordt het sowieso een terugkerend feestje. Fijn voor huisgenoten is dat het apparaat ook een koptelefoonaansluiting heeft, speciaal voor de momenten dat upcoming talent even wat minder draaglijk klinkt. De eerder geïntroduceerde en topper uit de VTech collectie: de Kidi SuperStar Lightshow kreeg een make-over en is nu voorzien van een mixpad, om zelf liedjes te mixen. De focus van deze techgadget ligt vooral op de microfoon, het zelf inzingen van liedjes en die aansluitend mixen. En natuurlijk de bekende muziek-magie toets waarmee ze hun eigen stem toevoegen en die van de originele zanger(es) skippen. Dat showbusiness wreed kan zijn leren ze later wel, voorlopig draait de wereld om niemand anders dan de superster samen met de Kidi SuperStar DJ Studio! Adviesprijs: VTech Kidi DJ Mix € 67,00 en Kidi SuperStar DJ Studio € 61,75

Alle info kan je vinden op www.vtechnl.com

Wat moet je doen om op de valreep nog zo een magische VTech prijs in de wacht te slepen. 

-Volg ons op facebook en instagram, sowieso altijd handig om de nieuwste berichten als eerste te lezen.

-Hoeveel muziekstijlen bevat de Kidi DJ Mix?

-Hoeveel is het intern geheugen van de KidiZoom Print Cam?

-Welk muziekinstrument kan je ook spelen op Mijn Magisch Bureau 5 in 1

Mail ons alles voor vrijdagochtend 24 december om 8 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met als titel ‘Ik ben weg van Vtech’. Enkele uren later maken we al de vijf winnaars bekend

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.