Home > Middenvelder Igor Savic (22) van Torpedo Moskou is nieuwste aanwinst voor Essevee

Middenvelder Igor Savic (22) van Torpedo Moskou is nieuwste aanwinst voor Essevee

Geschreven op 27 juli 2023 om 06:53 door Mario De Wilde

SV Zulte Waregem versterkt zich met de 22-jarige Igor Savic. De Bosniër komt transfervrij over van Torpedo Moskou en tekent een contract van 3 seizoenen (+1 jaar optie) bij Essevee. Nadat Igor Savic heel wat jeugdreeksen van HSK Zrinjski Mostar doorliep werd hij op 21-jarige leeftijd kampioen met de Bosnische topclub. Met 31 basisplaatsen, 4 goals en 2 assists had de Bosnische international een belangrijk aandeel in de titel. Het leverde hem in 2022 een transfer op naar Torpedo Moskou. In de Russische hoofdstad was hij het afgelopen seizoen goed voor 19 wedstrijden.

“Igor is een erg interessante speler waar we al even naar op zoek waren”, opent Sportief Manager Tom Caluwé. “Zijn mentaliteit, duelkracht en drive moeten een versterkende factor vormen voor ons middenveld. We kijken ernaar uit om Igor zo snel mogelijk in ons team te passen zodat hij ons kan helpen om onze doelstelling van dit seizoen te bereiken.”

“Ik ben enorm tevreden dat ik mijn krabbel mag plaatsen voor deze mooie Belgische club”, vertelt Igor Savic enthousiast. “Dit is een belangrijke stap in mijn jonge carrière en met mijn drive wil ik deze ploeg helpen de doelstellingen van dit seizoen te bereiken.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.