Home > Middelkerkse zet alles in op een mooie nazomer met topevents

Middelkerkse zet alles in op een mooie nazomer met topevents

Geschreven op 4 mei 2020 om 09:21 door Mario De Wilde

Het coronavirus gooit de Middelkerkse evenementenkalender stevig door elkaar. Bier aan Zee krijgt een uitwijkeditie in het laatste weekend van september en ook andere events verschuiven. Ondertussen ijvert burgemeester Dedecker in het kustburgemeestersoverleg voor een redelijke aanpak voor evenementen aan zee tijdens komende zomer.
Geen Nostalgie Beach
Massa-events zoals Nostalgie Beach en het Country- en Westernfestival vinden niet plaats in 2020. Andere externe organisatoren wachten af en houden hun beslissing in beraad tot de Nationale Veiligheidsraad beslist.
Bier aan Zee tijdens ‘indian summer’
‘Bier aan Zee’ verschuift naar 25, 26 en 27 september. Het populaire evenement moet de geteisterde horecasector ‘boosten’. We organiseren het BK wielrennen voor junioren op zaterdag 5 september. Met het muziekfestival Leffinge Leuren (11, 12 en 13 september), het Landbouwweekend (19 en 20 september) en MidWestComedyFest (de opening van het cultuurseizoen op 25 en 26 september) is er, uiteraard onder voorbehoud, ieder weekend iets te doen in september. Alle evenementen gaan uiteraard de nodige beschermingsmaatregelen moeten nemen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.