Home > Met mondjesmaat weer naar het MAC in Middelkerke

Met mondjesmaat weer naar het MAC in Middelkerke

Geschreven op 12 mei 2020 om 09:05 door Mario De Wilde

Vanaf gisteren zijn de publieksdiensten van het gemeentebestuur en het Welzijnshuis opnieuw deels toegankelijk. Uiteraard gelden daar ook de gangbare beschermingsmaatregelen van toegangslimitering en afstand. Het gemeentebestuur vraagt om je enkel voor hoogdringende regelingen te verplaatsen naar het MAC en het Welzijnshuis.

11 mensen in het MAC

Voor het MAC geldt een maximumcapaciteit van 11 personen. Na het verplicht aanmelden aan het onthaal worden de bezoekers doorverwezen naar de juiste dienst. Enkel de diensten burgerzaken, kas, parkeershop en ruimte en wonen zijn toegankelijk. Dankzij vloerstickers bewaar je een veilige afstand van andere bezoekers. Er is ontsmettingsgel en plexiglas om extra bescherming te bieden. Het MAC is toegankelijk op de gebruikelijke openingsuren: van maandag tot donderdag van 9 tot 12 en van 13 tot 16 u. Op vrijdag van 9 tot 12 u.

Doe het digitaal

De drukste publieksdienst – burgerzaken – biedt heel wat digitale oplossingen. Zo regelt je adreswijzigingen, verschillende attesteringen en uittreksels perfect via mail of via het e-loket. burgerzaken@middelkerke.be of 059 31 30 16.

Enkel op afspraak in het Welzijnshuis

Ook het Welzijnshuis opent een aantal diensten voor het publiek. De sociale dienst en de diensten thuiszorg en sociale huisvesting ontvangen opnieuw publiek, maar enkel op afspraak en in ruimere lokalen. De loketfuncties worden daarvoor in vier vergaderzalen georganiseerd. Voor een afspraak bel je 059 31 92 10 of mail je welzijnshuis@middelkerke.be .

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.