Home > Met Meltheads op podium? Inschrijvingen voor de 29ste Red Rock Rally in Brugge starten op 1 januari

Met Meltheads op podium? Inschrijvingen voor de 29ste Red Rock Rally in Brugge starten op 1 januari

Geschreven op 29 december 2022 om 10:30 door Mario De Wilde

Knal en schitter jij straks –samen met Meltheads- op de 29ste Red Rock Rally-podium in hartje Brugge?
De jacht op talent van eigen bodem kan inderdaad weer starten. Op maandag 1 mei staan in de namiddag vier talentvolle bands op het podium. De jury selecteert dan (in samenwerking met Brugotta) één Brugse band, één band uit West-Vlaanderen en nog twee bands uit Vlaanderen of Brussel voor de ‘gRRRote finale’. De organisatoren geven vier bands een podium, publiek, een mooie prijzenpot én een topervaring.

De prijzenpot voor de winnaar kreeg overigens een flinke upgrade en bestaat dit jaar uit: 500 euro, een podiumkans van Cactus Muziekcentrum, maar liefst acht uur repetitietijd in The Jamm, twee dagen studiotijd in Shellshock Studio én als kers op de taart een bandshoot bij rockfotograaf Alex Vanhee.
Inschrijven kan snel en makkelijk dankzij Vi.be. Vi.be brengt nieuw talent op de juiste plaatsen en dus ook naar de Brugse rally. Inschrijven voor de 29e editie van de Red Rock Rally kan nog tot 5 februari. Surf naar www.vi.be > platform > kansen > Red Rock Rally. Doen! En wie weet deel je het podium met Meltheads.
Meltheads eerste naam affiche Red Rock Rally 2023!

 

Dit Antwerpse garagerockviertal ken je ongetwijfeld van nu-al-Belpop-klassieker ‘Naïef’. Wekenlang blonk de single aan de top van De Afrekening, dus als je nu nog niet op de Meltheads-trein zit, heb je ‘m gegarandeerd gemist. 2022 was voor deze vier jonge snaken een topjaar. Zowat elk muziekconcours trok hoge ogen — ze haalden de finale van de Nieuwe Lichting, zilver op Humo’s Rock Rally én waren geselecteerd maar niet beschikbaar voor onze Red Rock Rally — waardoor shows op Pukkelpop, de Lokerse Feesten en in zowat elke groezelige bar in de Lage Landen volgden. Met hun rotaanstekelijke, slimme postpunk en een live-reputatie die zich verspreidt als een lopend vuurtje, krijgen ze gegarandeerd ook hartje Brugge aan het koken.

De organisatoren hopen snel de top-of-the-bill te mogen aankondigen, net als twee upcomming bands. Hou alvast je agenda vrij … 1 mei ben je er weer bij! In het Astridpark, met de makkers en verse pintjes (in een herbruikbare beker). Foto (c) Tone Verswijfel

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.