Home > Met filmpjes en babbels van Bruggeling Wim Lybaert de wereld rond

Met filmpjes en babbels van Bruggeling Wim Lybaert de wereld rond

Geschreven op 23 mei 2021 om 15:10 door Mario De Wilde

Nu reizen stilaan weer echt kan, popelen Caractère en Best of Travel om hun klanten opnieuw de wereld te laten ontdekken. Tv-maker en globetrotter Wim Lybaert, engageert zich als ambassadeur voor beide merken. Samen zetten ze een campagne op om hun reizen en bestemmingen door zijn bril te ontdekken. De gloednieuwe campagne start in juni en nodigt reizigers uit om kennis te maken met de bijzondere aanpak van Best of Travel en Caractère. Via filmpjes en  reisbabbels deelt Wim Lybaert zijn persoonlijke ervaringen tijdens bijzondere beleefreizen in Zuid-Europa of in verre oorden. Reizen ontworpen door Caractère en Best of Travel, op maat van Wim.

Els Verhoest (eigenaar Best of Travel): “Wim Lybaert is de perfecte ambassadeur voor onze bedrijven. Hij is puur, houdt van avontuur en het goede leven. Net die elementen die voor onze reizigers ook een belangrijke rol spelen.”

Bijzondere plekken en heerlijke avonturen

Lybaert reist, samen met een reisgezel, naar bekende en ongekende plekjes in Zuid-Europa en de rest van de wereld. Hij laat mensen kennismaken met unieke plaatsen en laat ze mee genieten van zijn heerlijke avonturen. Mensen zien reizen door een andere bril, vanuit een ander perspectief. Weg van de massa en drukte. “We wilden heel graag deze samenwerking met Wim, omdat wij echt in hem geloven als gezicht van onze merken. Hij zoekt naar echte beleving zonder het respect voor de natuur of de omgeving uit het oog te verliezen. Dat vinden we zelf immens belangrijk. We weten zeker dat de reishonger van mensen alleen maar groter wordt wanneer ze onze bestemmingen door de ogen van Wim kunnen beleven” aldus Wim Van Cauter, samen met Ilona Stieners eigenaar van Caractère.

Maatwerk en expertise

Omdat beide merken sterk geloven in de meerwaarde van Wim Lybaert gaan ze meteen de samenwerking aan voor een periode van drie jaar. Ook Wim zelf is erg blij met de samenwerking. “Ik mag voor deze twee sterke merken de wereld rond reizen en mijn ervaringen delen, ik kan alleen maar heel erg blij zijn hiermee. Ik hou van authenticiteit, ontdekken en beleven. De bijzondere reizen van Caractère en Best of Travel in  beeld mogen brengen voor iedereen die graag reist, daar kan ik geen nee tegen zeggen natuurlijk.
Bovendien heb ik ook een heel fijn gevoel bij beide bedrijven. We hadden goede gesprekken, ze zetten in op expertise en maatwerk, ver weg van de platgetreden paden, en dat strookt helemaal met mijn visie op reizen.”.

Over Caractère en Best of Travel

In 1980 zag Best of Travel het licht. Ze startten als maatwerkspecialist in Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific. De passie groeide. Ondertussen hebben ze ook specialisten in huis voor Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Ze zijn dus van veel markten thuis. Overal in de wereld, behalve in Zuid-Europa. Daar is Caractère dé specialist. Ook al meer dan 25 jaar. Elke dag maken de Caractère-experten reizen voor klanten die Zuid-Europa op een andere manier willen ontdekken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.