Home > Met de Noordzee als decor: coach Brenda Utterwulghe toont wie je echt bent

Met de Noordzee als decor: coach Brenda Utterwulghe toont wie je echt bent

Geschreven op 17 maart 2021 om 15:31 door Mario De Wilde

Kwist is een tocht aan zee, een podcastwandelroute die inzet op mentale gezondheid. Na ‘Onbekend Oostende’ is er nu ook ‘Authentiek De Haan – Naar de essentie’. Coach Brenda Utterwulghe uit De Haan loodst je langs de kustlijn en laat je stilstaan bij wie je echt bent. “Kwist is een mentale stretch. Met elk inzicht dat je wordt aangereikt, kan je aan de slag. In deze podcastwandeling grijpen we naar de essentie. We verwijderen de lagen zand en maken van elke deelnemer een completer mens”, aldus Brenda.

De Kust als decor

Brenda Utterwulghe richtte in 2014 Attitude at work op. Ze coacht klanten naar een energierijk en veerkrachtig (werk)leven. Als visserskind en vrouw van een zeeman is ze goed vertrouwd met de Kust. Bij elke coaching gebruikt zij de zee als louterend element. “Ik zie dat we met zijn allen vastlopen op hoe we onze tijd beter kunnen benutten. Ik geloof rotsvast in de zee als medicijn.”

Prikkelvrije strandwandeling

‘Authentiek De Haan – Naar de essentie’ vertrekt in Vosseslag aan het standbeeld van strandjutter Mong de Vos en eindigt in Wenduine bovenop de Spioenkop. De wandeling (6,5 km) verloopt over het mooie, rustige en brede strand van De Haan – Wenduine. Er zijn zeven haltes met oefeningen. Reken ongeveer 3 uur om deze prikkelvrije wandeling te doen. Je kan de route alleen afleggen of met een partner. “Kwist is een bezinningsmoment. Kwist laat je stilstaan bij wie je echt bent en hoe je je waarden optimaal kan inzetten in je dagelijks leven. Als persoon word je er energieker en rijker van. Je groeit hierdoor als mens. Deze positieve boost biedt ook jouw omgeving een belangrijke meerwaarde.”

Praktisch

Deze coachingwandeling downloaden kost 35 euro. De route is een maand lang beschikbaar. Je kan Kwist ook cadeau geven. Aankopen kan via de website, de code blijft een jaar geldig, na activatie is de route nog een maand beschikbaar.

Zorg voor een opgeladen GSM en oortjes.

De wandeling start ter hoogte van de kusttramhalte ‘Vosseslag’ en eindigt ter hoogte van de kusttramhalte ‘Wenduine Centrum’. Je kan ook te voet terugkeren door de prachtige Duinbossen.

Meer op www.kwist.be  en www.coachingaanzee.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.