Home > Met dank aan Zeepzot. Morgen start in Roeselare een workshop circulair zeepmaken

Met dank aan Zeepzot. Morgen start in Roeselare een workshop circulair zeepmaken

Geschreven op 19 oktober 2022 om 08:32 door Mario De Wilde

Morgen start in Roeselare een workshop circulair zeepmaken. Tijdens de workshop leer je zeep maken via de trage, koude proces methode en maak je gebruik van “rest” ingrediënten zoals koffiegruis, mout van brouwerij Triporteur uit Rumbeke en restfruit van de Brugse voedselredster Sam Serveert. Deze zottere ingrediënten zijn perfect herbruikbaar om er een zalige natuurzeep van te maken met een lokale touch. Tijdens deze workshop toont de Bruggelinge Layla Cornelissen van Zeepzot stap voor stap hoe je dat aanpakt.

De workshop gaat door in RSL Op Post te Roeselare, een locatie die ook gekend is als een ontmoetingsplek voor sociale innovatie. De focus ligt op ontmoeten en maken. De volledige kostprijs van de workshop is €50. Na afloop krijg je 4 stukken vegan & natuurlijke zeep en een receptenbundel. Kan je er niet bij zijn? Op 6 november is er een nieuwe editie tijdens het Kortrijkse WONDER festival. Meer info & inschrijvingen: www.zeepzot.be/workshop

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.