Home > Meet & Greet met Klus, FC Kampioenen, K3 Weekend en nog veel meer in Plopsaland De Panne

Meet & Greet met Klus, FC Kampioenen, K3 Weekend en nog veel meer in Plopsaland De Panne

Geschreven op 4 juli 2023 om 11:41 door Mario De Wilde

Het is zover, de zomervakantie is officieel van start gegaan. Plopsa-park De Panne pakt dan ook uit met een reeks aan populaire events tijdens de vakantie. We maakten een follow-up wat je deze zomer in Plopsaland De Panne allemaal kan verwachten. En dat is flink wat….

Meet & Greet met Klus
Kabouter Klus geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 1 juli tot en met 27 augustus ontvangt Kabouter Klus, elk weekend, iedere bezoeker met open armen voor een onvergetelijke Meet & Greet.
F.C. De Kampioenen Fandagen
Van 7 juli tot en met 10 juli ontvangt Plopsaland De Panne de cast van F.C. De Kampioenen. Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoeten bezoekers hun favoriete Kampioenen in het enige echte F.C. De Kampioenencafé. Het park staat dan ook volledig in het teken van de gezelligste caféploeg van heel het land. Ontmoet de cast (Boma, Carmen, Marcske, Maurice, Fernand, Pascale, Goedele & Pol) gedurende vier dagen en ontdek de verschillende wereldberoemde decors van de serie.
De Nacht van de Abonnees
Op zaterdagavond 8 juli verwent Plopsaland De Panne haar abonnees met hét feest van het jaar: Nacht van de Abonnees. Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn alvast van de partij en geven het beste van zichzelf tijdens een geweldig live optreden. Daarenboven krijgt iedere Plopsa-abonnee tal van kortingen en gratis geschenken op deze unieke avond. Het event wordt bovendien afgesloten met een magisch vuurwerk. De attracties in Plopsaland De Panne blijven tijdens dit evenement de volledige avond open waardoor abonnees de kans krijgen om urenlang attractieplezier te beleven bij zonsondergang.
Bumba Kids Parade
Op vrijdag 21 juli 2023 vindt de opening van de splinternieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. Met deze opening genieten bezoekers voortaan van een volledig overdekte zone met vijf gloednieuwe attracties, een theater, een nieuw restaurant, twee horeca-punten en een winkel. De indoorzone betreft een investering van 12,5 miljoen euro. Speciaal voor de opening werden duizend exclusieve tickets gelauncht die kinderen bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaffen. Deze mogen de kindjes vervolgens opzetten tijdens een unieke Bumba Kids Parade op de dag van opening.
Plopsa Late Night
Elke zaterdag van 15 tot en met 29 juli en iedere zaterdag van 5 tot en met 19 augustus ontpopt Plopsaland De Panne zich tot een magisch zomerdecor voor de Plopsa Late Nights. Tijdens deze zes nocturnes is het park uitzonderlijk tot 22u30 geopend zodat bezoekers de attracties ook bij het vallen van de avond kunnen beleven. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich voor even op een exotische bestemming wanen.
Daarnaast pakt Plopsaland De Panne op woensdagen, van 19 juli tot en met 23 augustus, uit met een bubblicious concept: de Magic Bubble Nights! Magische bellen vullen de lucht en wonderlijke wezens nodigen de bezoekers uit om deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken.
Kabouter Plop & Klus Show
Van 17 juli tot en met 4 augustus kunnen bezoekers iedere weekdag op avontuur gaan met Plop en Klus. Tijdens een spetterende show kunnen kinderen zich volop uitleven op de grappen en grollen van Kabouter Klus en kunnen ze hun dansbenen losgooien op de wereldberoemde Kabouterdans.
K3 Weekend
Tijdens het weekend van 22 en 23 juli komen Hanne, Marthe en Julia langs in Plopsaland De Panne. Tijdens dit spetterend optreden komen alle K3-hits, inclusief hun allernieuwste nummer Fata Morgana, aan bod. Dit weekend staat met andere woorden garant voor zomerse vibes en een onvergetelijke herinnering.
Samson & Marie Zomershow
Samson & Marie zijn deze zomervakantie (elke weekdag van 7 augustus tot en met 25 augustus) van de partij in Plopsaland De Panne voor de allereerste Samson & Marie Zomershow! Wat mogen bezoekers verwachten? De leukste nummers van vroeger en nu, de gekste versprekingen van Samson en een overvloed aan dolle fratsen, met andere woorden één groot feest op de Kiosk in Plopsaland De Panne! Bovendien zijn De Burgemeester en brandweerman Bill ook van de partij.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.