Home > Meermens (Bart Verstappen) uit De Haan wint talentenjacht Night of the Proms in Koksijde

Meermens (Bart Verstappen) uit De Haan wint talentenjacht Night of the Proms in Koksijde

Geschreven op 23 juni 2023 om 12:09 door Mario De Wilde

Ook dit jaar had de jury van de talentenjacht van Night of The Proms Summer Edition in Koksijde het niet makkelijk om een winnaar te kiezen uit de tien muziekvirtuozen. En toch waren ze het er unaniem over eens: Meermens mag op 28 en 29 juli op het podium shinen van Night of The Proms – Summer Edition naast Mark King (Level 42), Johnny Logan, Laura Tesoro, Sandra Kim, Matteo Bocelli en Mama’s Jasje!

Winnaar Meermens

Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Met zijn Nederlandstalige liedjes probeert hij te amuseren, te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van elke dag. Gisterenavond, tijdens de finale van de talentenjacht, bracht hij zijn liedje ‘Ridder’. Over de jongensdroom om ooit een ridder te kunnen worden. Als een ridder ten strijde, galopperend doorheen het landschap van het leven.

“Ik nam deel aan de wedstrijd omdat Night of the Proms al tot mijn verbeelding spreekt van toen ik nog in de lagere school zat. De kans om deel te mogen uitmaken van de Summer Edition en mogelijks deel te kunnen uitmaken van deze prachtige avond, wou ik dan ook niet laten liggen. Het is vaak net niet geweest in wedstrijden. Ik ben blij dat ik nu de kans krijg om mijn nummer deze zomer voor zo’n groot publiek te brengen.” aldus een gelukkige Meermens.

In de jury zetelden Jan Vereecke (Night of the Proms), Astrid Gijsels (violiste Antwerp Philharmonic Orchestra), Dominique Vanhaegenberg (arrangeur Night of the Proms) en Peter Bruneel (evenementenmanager gemeente Koksijde).

 

Night of the Proms Summer Edition vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli op het Kerkplein in Koksijde. Met oa. Johnny Logan, Mark King (Level 42), Sandra Kim, Matteo Bocelli, Laura Tesoro, Meermens en Mama’s Jasje. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra, band en koor FIne Fleur.

Foto: Astrid Gijsels – Jan Vereecke – Meermens – Ivan Vancayseele (schepen gemeente Koksijde) – Peter Bruneel – Dominique Vanhaegenberg

JULI

Alex Agnew – 8 juli – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
#LikeMe On Tour – 14 juli – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
Het Schlagerfestival Zomereditie – 15 juli – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
Regi live – 20 juli – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
K3 Live Late Night & Live in Concert – 21 juli – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
Night of the Proms Summer Edition – 28 juli – Kerkplein Koksijde
Night of the Proms Summer Edition – 29 juli – Kerkplein Koksijde

AUGUSTUS

Natalia – 11 aug – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
K3 Live Late Night & Live in Concert – 12 aug – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
Metejoor – 18 aug – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke
Bart Peeters & De Ideale Mannen – 26 aug – Proximus Pop-Up Arena Middelkerke

SEPTEMBER

Jaap Reesema – 29 sept – Stadsschouwburg Antwerpen

Tickets & info www.nightoftheproms.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.