Home > Meer dan 3.500 Bruggelingen trotseerden de regen voor laatste opname van Vlaanderen Muziekland

Meer dan 3.500 Bruggelingen trotseerden de regen voor laatste opname van Vlaanderen Muziekland

Geschreven op 17 september 2023 om 15:52 door Mario De Wilde

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Dat geldt ook voor het eerste seizoen van Vlaanderen Muziekland sinds de terugkeer. De afgelopen maanden trok de muzikale karavaan doorheen heel Vlaanderen om het oude vertrouwde muziekconcept terug te brengen. Gisteren, zaterdag 16 september 2023, opende het West-Vlaamse Brugge als laatste de deuren voor maar liefst 9 Vlaamse topartiesten: Aaron Blommaert, Slongs Dievanongs, Goodshape, Louise (The Voice van Vlaanderen), Mama’s Jasje, LEEZ (Lisa Van Rossem), Dimitri (Vantomme), Lady Linn en Jessy (Mackenzie).

The Starlings en Udo sloten het fijne feestje af, alvorens de lichten voor een langere tijd uitgingen. Brugge was, ondanks dat ze het niet droog hield, vastberaden om er met een knaller uit te gaan. De eerste tonen door de boxen zorgden meteen voor een volle Grote Markt. Korte twijfel door de felle regenbuien was snel in de wind geslagen toen de artiesten het podium kleurden en de regen ophield. Maar liefst 3.500 muziekliefhebbers trotseerden de wisselvalligheden voor hun grote idolen. Katja Retsin en Sverre Denis wuifden Brugge en het eerste seizoen uit met: “Bedankt aan iedereen die er bij was dit seizoen van Vlaanderen Muziekland. We zien elkaar terug… deze winter.”

De enthousiaste Bruggenaren gaven kleurrijk tegengewicht aan de regen tijdens de achtste en voorlopig laatste opname van Vlaanderen Muziekland. De uitzending is op donderdag 21 september 2023 te zien op Pickx+ omstreeks 20u30, met heruitzendingen op zondag en dinsdag. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. Vlaanderen Muziekland Brugge is ook te bekijken via Focus WTV op zondag 24 september 2023.

1 reactie

Boegaerts
Geschreven op 2023-09-24 22:08:14
Wij zouden graag de aflevering van Brugge zien op Focus Wtv. Deze werd niet uitgezonden op 24/9 zoals in het artikel staat. Wanneer zouden we deze wel kunnen zien op deze zender?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.