Home > Meer dan 13.000 bezoekers genoten van 33ste editie Feest in ’t Park in Brugge

Meer dan 13.000 bezoekers genoten van 33ste editie Feest in ’t Park in Brugge

Geschreven op 1 juli 2024 om 07:24 door Mario De Wilde

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park 2024 lokten op zaterdag 29 juni 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een succes.

Franky Demon, voorzitter van Brugge Plus: “Feest in ’t Park gaf een onvergetelijke start van de zomer. Het Minnewaterpark én het Bargeplein vormden dé ontmoetingsplek voor Bruggelingen en de wereld. Het evenemententerrein breidde dit jaar uit en bood meer plaats aan de WereldAvonturenWeide (het vernieuwd kinderdorp) en creëerde nog meer beleving en gezelligere eetplaatsjes op de terrasjes in het Minnewaterpark. Het programma was een mooie mix van plezier en bewustwording. De betrokkenheid van de stadsdiensten, talrijke vrijwilligers en de deelnemende organisaties was van onschatbare waarde. Deze ingrediënten droegen allen mee aan deze succeseditie waarop ik tevreden terug kijk.”

Feest in ’t Park is niet alleen een muziekfestival maar het draait ook rond bewustmaking. De organisatie lichtte de SDG’s uit en zette de duurzame samenwerking tussen de Fair Trade steden Brugge en Ebolowa voorop.

Burgemeester Dirk De fauw: “Feest in ’t Park stond ook dit jaar in het teken van duurzaamheid en internationale solidariteit. Dit jaar belichtten we specifiek ‘SDG 17: Partnerschappen’ , want samenwerking is essentieel voor vooruitgang. Met onze partners in Ebolowa laten we nu al ruim vier jaar zien dat creatieve oplossingen wereldwijd mogelijk zijn. Het was mooi om te zien dat feesten en bewustwording ook dit weekend het perfecte huwelijk vormen.”

Foto’s © Jonatan Fux

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.