Home > Medewerkers Ruddersstove worden getrakteerd op flessen rosé tijdens Summer Kick-Off

Medewerkers Ruddersstove worden getrakteerd op flessen rosé tijdens Summer Kick-Off

Geschreven op 27 juni 2020 om 09:36 door Mario De Wilde

Gisteren organiseerde de OCMW-welzijnsvereniging Ruddersstove haar jaarlijkse “Summer Kick-Off”. Met dit event wil de OCMW-grootkeuken de zomerperiode goed inzetten en haar personeelsleden bedanken voor hun dagelijkse inzet. De Brugse wijnhandel Elvino! trakteerde de medewerkers op een fles rosé als blijk van dank voor hun geëngageerde inzet tijdens de coronacrisis.

“De voorbije zes maanden zijn bijzonder geweest in elke zin van het woord,” zegt Pablo Annys, voorzitter van Ruddersstove. “Toen ons land in maart in lockdown ging, is het team van Ruddersstove meteen een versnelling hoger geschakeld om ook in die periode maaltijdzorg op maat te kunnen garanderen. Door de sluiting van onze Mintus-dienstencentra, waar Ruddersstove in normale omstandigheden dagelijks maaltijden bezorgt, moesten de leveringen aan huis in korte tijd sterk worden uitgebreid. Dat gebeurde pijlsnel, zodat elke klant zijn of haar dagverse maaltijd kon blijven gebruiken. Kwaliteit en zorg stonden altijd voorop. Zoiets verdient uiteraard een pluim. Daarom worden onze ‘stille helden’ van Ruddersstove tijdens deze Summer Kick-Off extra in de bloemetjes gezet door de Brugse wijnhandel Elvino!.”

“Zorgverleners in de ziekenhuizen en rusthuizen kregen de voorbije periode, volkomen terecht natuurlijk, veel aandacht. Mensen zoals de medewerkers van Ruddersstove, die achter de schermen heel actief zijn en zelden in de spotlights staan, verdienen het ook om in het zonnetje te worden gezet,” zegt Guy Dresselaers van wijnhandel Elvino!. “Omdat ze gedurende een zware periode keihard zijn blijven werken om lekkere maaltijden te voorzien aan mensen die het nodig hebben, schenken we aan alle teamleden van Ruddersstove graag een fles rosé.”

De lockdown is intussen achter de rug, maar Ruddersstove blijft investeren in maaltijdzorg “met een plus”, rekening houdend met de huidige maatregelen. “De zorg voor onze medewerkers sijpelt elke dag door in de zorg die we aan onze klanten geven,” zegt Lieven Astaes, directeur van Ruddersstove. “Ruddersstove werkt sinds 2018 aan een gericht welzijnsbeleid. Via werkgroepen en initiatieven op en naast de werkvloer stimuleren we werknemerstevredenheid en houden we het moreel hoog. Die aanpak bleek tijdens de piek van de coronacrisis bijzonder efficiënt. Recent hebben we bij wijze van ‘oppepper’ ook een flashmob uitgewerkt. Koks, keukenmedewerkers, maaltijdbezorgers en leidinggevenden dansten samen om de getroffen senioren een hart onder de riem te steken. We houden deze koers aan in de tweede helft van 2020 en blijven maaltijdzorg met een plus garanderen in Brugge en omgeving.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.