Home > Matubu opent zaterdag: Dudzele is straks een echte kleinschalige koffiebranderij rijker

Matubu opent zaterdag: Dudzele is straks een echte kleinschalige koffiebranderij rijker

Geschreven op 26 april 2023 om 07:14 door Mario De Wilde

Komende zaterdag is het zover: dan opent Matubu Coffee, een kleinschalige koffiebranderij sedert 2017, de deuren van haar nieuwe koffiebranderij op het Dorpsplein 17 in hartje Dudzele. Zaakvoerders en initiatiefnemers Nathan en zoon Elie Ghysbrecht: “Bedoeling is dat we op die nieuwe locatie ambachtelijke koffie aanbieden aan zowel particulieren als professionals en dat in zakken van 250 gram tot 3 kilo.”

Maar het aanbod beperkt zich niet alleen tot koffie want Matubu Coffee zal ook lokale en regionale lekkernijen verkopen die perfect aansluiten bij hun unieke koffiemelanges. Klanten kunnen van de koffie genieten in hun nieuwe koffiebar mét terras, die ontworpen is om een comfortabele en uitnodigende sfeer te bieden. Matubu Coffee is al jarenlang bijzonder toegewijd in het leveren van hoogwaardige koffie met bonen van de beste koffieregio’s. Vader en zoon Ghysbrecht zijn dan ook enorm trots op hun ambachtelijk brandproces, dat ervoor zorgt dat elk kopje koffie van de hoogste kwaliteit is.
Hoera, gratis koffie
Om de openingsdag op zaterdag 29 april te vieren, organiseert Matubu Coffee een speciaal evenement van 13.00 tot 19.00 uur waar ze gratis koffie, kleine hapjes en een ontspannende sfeer zal aanbieden voor iedereen die geïnteresseerd is. Op die manier kunnen de bezoekers ook van nabij kennismaken hoe het branden van koffie gedaan wordt. “We zijn enthousiast om onze deuren te openen voor het grote publiek en onze passie voor ambachtelijke koffie te delen met onze klanten,” aldus Nathan, eigenaar van Matubu Coffee. “Het evenement op de openingsdag is onze manier om de gemeenschap te ontmoeten en om iedereen te laten proeven van wat we te bieden hebben.”
Populaire fietsroutes
De opening van Matubu Coffee is een belangrijke mijlpaal voor de lokale gemeenschap, en het team kijkt ernaar uit om zowel de lokale bevolking als bezoekers te bedienen. Met een streven naar kwaliteit en een passie voor koffie is Matubu Coffee klaar om een go-to bestemming te worden voor zowel koffieliefhebbers als fietsers want in de onmiddellijke buurt bevinden zich populaire fietsknooppunten.

Alle dagen open

Contact:
Ghysbrecht Nathan
Matubu Coffee
Dorpsplein 17, 8380 Dudzele
tel.: 0475-20.62.36
elie@coffee-matubu.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.