Home > Massale opkomst voor nieuw kantoor en opendeur van Boone Travel in Brugge

Massale opkomst voor nieuw kantoor en opendeur van Boone Travel in Brugge

Geschreven op 30 oktober 2019 om 19:01 door Mario De Wilde

Een paar weken geleden heeft het bekende reisbureau Boone Travel in de Smedenstraat geruild een gloednieuw pand langsheen de Torhoutsesteenweg 16 in Sint-Andries. Daar waren afgelopen weekeinde ook opendeurdagen en iedereen kon kennismaken van de vele mogelijkheden van Boone Travel bis. Voor zaakvoerster Martine Van Walleghem een vermoeiende dag die ze er graag bijnam en tegen 18 uur waren alle 150 taartjes al op

Martine Van Walleghem, die destijds als jongste (24) zelfstandige reisagent van België startte: “De reden voor onze verhuis is dat de panden in de Brugse binnenstad qua huur de jongste jaren echt de pan uitswingen. Door een paar honderd meter verderop te gaan , besparen we jaarlijks een flink pak geld. Bovendien voldeed het bestaande pand energetisch niet meer aan de huidige normen. En dus brak nood wet en kozen we voor de weg vooruit.” Samen met haar medewerkster Sharona Cool ziet Martine het echt zitten. Op vrijdag 4 oktober wordt alles verhuisd naar het nieuwe adres en tegen ’s maandags moet alles daar operationeel zijn. Op het einde van de maand (vrijdag 25 oktober) wordt nog een speciale opendeurdag georganiseerd. Alle klanten worden daarbij uitgenodigd en iedereen kan er ook flink wat prijzen winnen.
In kantoor al op reis gaan
Op het nieuwe adres in Sint-Andries zijn de mogelijkheden veel groter. Martine Van Walleghem: “We kunnen onze klanten meer service geven en het is eveneens de bedoeling dat we gaan uitpakken met allerlei leuke en originele acties in ons modern pand. We willen ook een totaalbeleving creëren. Zo gaan we een virtuele bril voor onze klanten ter beschikking houden zodat die al zijn of haar hotel kan verkennen en kan kennismaken met de receptie, de kamer, het zwembad, enz. Dat zorgt al voor een bijzonder gevoel. Het is ook de bedoeling dat we niet meer met alle touroperators gaan samenwerken. We hebben nauwgezet een kransje vakantiespecialisten geselecteerd van wie we zeker zijn dat ze de beste kwaliteit, prijs en service aanbieden.”
Leisure en business
Boone Travel bestaat in 2020 precies 32 jaar. Zaakvoerster Martine Van Walleghem heeft in al die jaren de snelle evolutie van het reizen vanop de eerste rij meegemaakt. Door haar persoonlijke benadering, uitgebreide service en kennis is Boone Travel de afgelopen jaren nog sterk gegroeid. Het reiskantoor, dat twintig jaar geleden als een van de eerste aansloot bij Selectair, biedt alle soorten reizen zoals zonvakanties, een dagje Disneyland of EuropaPark, exotische vakanties, cruises, citytrips en wintersport. Een reis op maat? Bij Boone Travel wordt een gedetailleerd plan in nauw overleg opgemaakt. Dat gebeurt zowel voor de vakantiegangers als de zakenman of –vrouw. Neem je liever de eigen auto in plaats van het vliegtuig, de boot of de trein: ook daar kunnen ze bij Boone Travel voor zorgen. Daarnaast biedt het reiskantoor ook vakkundig maatwerk reizen aan. Een reis speciaal op maat gemaakt die helemaal aansluit bij jouw wensen en budget.
Nominatie beste Belgische reisagent
De reisagent (m/vr.) van vandaag is een flexibele en raadgever geworden, die een toegevoegde waarde biedt aan. Het is precisiewerk in een zeer boeiende en voortdurend veranderende geworden, niet te veel en niet te weinig. Als reisagent moet men zich voortdurend bijscholen en alle nieuwigheden op de voet volgen. Als geen ander weet Martine Van Walleghem dat. Twee jaar geleden werd ze door het vakblad Travel Magazine nog genomineerd tot beste reisagent van 2017. Martine Van Walleghem: “Toen ik dertig jaar geleden van start ging, was mijn voornaamste taak om een boeking uit een brochure aan de touroperator over te maken. Anno 2019 verzorgen wij niet alleen de reis maar ook de autohuur, de stoelreservering, het online inchecken, benodigde visa en/of parkeren op de luchthaven. Mijn passie in reizen is in die dertig jaar onveranderd gebleven en dat doe ik, als het lukt, dan ook nog vaak. En ja, ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al bij ons begint en niet pas op de luchthaven.”

1 reactie

Muylle micheltje
Geschreven op 2019-10-31 12:18:58
Suuuuuperservice !!!! Ik boek al jaaaaaren m’n reis á la carte en ben altijd als de meest tevreden klant terug !!!👍👍👍👍👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.