Home > Masked Singer achterna: stadspersoneel Veurne zoefde 2023 binnen met hippe nieuwjaarsreceptie

Masked Singer achterna: stadspersoneel Veurne zoefde 2023 binnen met hippe nieuwjaarsreceptie

Geschreven op 19 januari 2023 om 07:53 door Mario De Wilde

Voor het eerst sinds januari 2020 konden de medewerkers van Stad Veurne het nieuwe jaar feestelijk inzetten met een nieuwjaarsreceptie. De aanwezigen werden verrast met een verrassende show, onverwachte prestaties en een blik op de toekomst. Algemeen Directeur Joke Jonckheere die, vermomd als astronaut, schittert met een eigen versie van Mia in de Masked Singer Veurne Editie, actrice Veerle Dobbelaere met een persoonlijke boodschap gericht aan onze medewerkers, gepensioneerden die American Style afstuderen aan het instituut Veurne, stadsband The Finest die voor een muzikale omlijsting zorgde … De medewerkers van Stad Veurne zetten met een opmerkelijke nieuwjaarsreceptie 2023 wel heel verrassend in.

Na drie moeilijke coronajaren, een inflatie en energiecrisis, wou het stadsbestuur ervoor zorgen dat de medewerkers hoopvol kunnen uitkijken naar het nieuwe jaar. Door uit te pakken met een verrassende show toont het bestuur dat het alles op alles zal zetten om iedereen zich thuis te laten voelen binnen het universum Veurne. Evenementenhal Furnevent werd omgebouwd tot een ruimtebasis, met een eigen raket, sterren van medewerkers en een sky zonder limit. Talent laten renderen, dat is de missie van Stad Veurne voor 2023.

Dat talent liet zich tijdens de show al meteen opmerken. Stadsband The Finest maakte een comeback en bracht met Werken bij Stad Veurne (cover Boulevard of Broken Dreams van Green Day), All You Need Is Love (The Beatles), Ik Hou Van U (Noordkaap) en Yellow (Coldplay) enkele nummers. The Finest is nu een trio metTom Van Rompaey (Communicatie), Floris David (Jeugdhulp Zonnewende) en Stijn Regheere (Technische Dienst). En misschien komt er binnenkort wel een zanger(es) bij, want …
Er was ook The Masked Singer Stad Veurne Edition! Algemeen directeur Joke Jonckheere, preventieadviseur Kelly Landuyt, beleidsmedewerker Birgit Craeye en personeelsconsulent Elias Strybol stapten ver buiten hun comfort zone en kropen in enkele kostuums. Joke bracht als Astronaut Mia van Gorky, Kelly koos als Lama voor Believe van Cher, Birgit koos als Tijger voor Running Up That Hill van Kate Bush en Elias koos als Toekan voor de aartsmoeilijke tekst van Tequila van The Champs.

Er werden ook heel wat medewerkers in de spotlights gezet. Zo werden alle jubilarissen (25 jaar dienst) en gepensioneerden van 2020, 2021 en 2022 op het podium gebracht, waar ze enkele geschenken mochten ontvangen. De gepensioneerden zwaaien nu dus af van Stad Veurne en volgens de Amerikaanse traditie mochten ze met z’n allen hun afstudeerpetje samen de lucht in zwieren.
Er werd ook vooruitgeblikt op wat 2023 brengt voor Stad Veurne als werkgever. Het stadsbestuur zet meer dan ooit in op welzijn op het werk en zal met een Grote Welzijnsbevraging peilen naar het gevoel bij de medewerkers. Daarnaast zullen Sport@Work, de afterworkfeestjes, een personeelsfeest en kleine verrassingen worden verder gezet. Actrice Veerle Dobbelaere richtte zich met een video ook even tot de medewerkers, met een boodschap over het belang van mentale gezondheid.

Deze nieuwjaarsreceptie is alvast mission accomplished! Stad Veurne versie 2023 is … go!
Quote Peter Roose, burgemeester en bevoegd voor Personeel: “Met een spectaculaire receptie wilde de stad haar respect tonen aan alle aanwezige medewerkers voor hun dagelijkse inzet om de stedelijke dienstverlening te verzorgen naar onze inwoners.”

Zijn gepensioneerd sinds 2020: Ingrid Verpoot, Marc Derycke, Dirk Raecke, Kristien Vercoutter, Carlo Bruneel, Harry Haest, Ingrid Devlaemynck, Marc Dekervel, Bernadette Vanden Bussche, Donald Vanroose, Angeline Hoedt, Luc Vandenberghe, Rita Clauw, Rudy Pitteljon, Nadine Debacker, Viviane Tuynck, Maria De Grootte, Nancy Maeren, Arlette Peeters, Katy Finaut, Helene Deschacht, Nicole Verfaillie, Johan Declerck, Josiane Vancayzeele, Francine Melis, Sabina Heyde, Liliane Fagoo, Ronny Vandenbussche, Ellen Vanhoucke, Marie-Madeleine Colman, Marc Breem, Fabiola Popeye, Rosanne Clarebout, Greta Deblaere, Angelika Hillebrandt, Christine Vanhoutte, Maureen Vangheluwe, Ann Duforet, Hugo De Brabander, Joke Bloeyaert, Myriam Callens, Piet Caesteker, Martine Denys, Godelieve Pauwels, Jeannot Debandt, Myriam Verfaillie, Nadine Deruytter, Christine Veramme, Gerda Masschelein en Eddy Vandevelde

Werken 25 jaar voor Stad Veurne sinds 2020: Marirene Geldhof, Nancy Moeyaert, Peter Papin, Wendy Persyn, Gerda Windels, Catherine De Beck, Peter Debeir, Ann Vanlerberghe, Franky Pattyn, Myreille Myny, Jan Lauwereins, Rachel Van Dongen, Ann Vandecandelaere en Sabine Couwet.
Foto: stad Veurne

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.