Home > Marie Siska in Knokke zwaait na 45 jaar trouwe dienst Johan Stroobandt uit

Marie Siska in Knokke zwaait na 45 jaar trouwe dienst Johan Stroobandt uit

Geschreven op 5 augustus 2021 om 11:36 door Mario De Wilde

Afgelopen weekeinde ging Johan Stroobandt, 45 jaar lang topafruimer bij Marie Siska op pensioen. Met de volledige personeelsploeg en enkele vaste klanten organiseerde de familie Dossche van deze populaire horecazaak een receptie om een waardig afscheid te vieren. De laatste twee maanden droeg hij een hemd waarop zijn 45 jaar carrière stond en zijn laatste werkdag. Zo konden de klanten afscheid van hem nemen.

Johan werd in een speech bedankt voor zijn jarenlange inzet en werklust. Hij werd in de loop van zijn carrière een waardevol deel van de Siska-familie. Johan werd overladen met geschenken en felicitaties en vereeuwigd met een mooie foto aan de muur in het restaurant van Siska. Daar is hij trouwens zeer fier op. Zijn oude collega’s op rust waren ook langs gekomen om hem te vieren en hadden een brief met anekdotes uit het verleden mee.

Patron Stefan prees hem voor zijn 45 jaar carrière. “Hij werkt hier al langer dan mezelf!” knipoogde de zaakvoerder. Ook werd de speciale band boven gehaald met de overleden mama van Stefan. Zij was de beschermengel van Johan en hij zou door een vuur gaan voor zijn Madame. Tot slot bedankte Johan op een emotionele manier iedereen. “Ik zal jullie missen“ besloot hij . Johan gaat nu van het leven genieten en voor zijn mama zorgen. Hij kreeg nieuwe petanqueballen van zijn collega’s zodat hij zijn hobby volop kan uitoefenen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.