Home > Marie-José Casier uit De Haan mocht gisterenmiddag 100 kaarsjes uitblazen

Marie-José Casier uit De Haan mocht gisterenmiddag 100 kaarsjes uitblazen

Geschreven op 17 maart 2023 om 08:05 door Mario De Wilde

Marie-José Casier uit De Haan mocht gisteren 100 kaarsjes uitblazen. Marie-José werd op 16 maart 1923 geboren. Ze woonde in Vlissegem, samen met haar vader, Louis Casier, die timmerman was, haar moeder Emma Mazijn, haar twee broers (Edmond en Kamiel) en drie zussen (Irma, Elisabeth en Yvonne).

In februari 1949 leerde Marie-José Frans kennen op de ‘kleine kermis’ in Vlissegem, en het was liefde op het eerste zicht. Ze huwden in oktober van datzelfde jaar en bouwden hun huis ‘Vrede Hoek’ in de Grotestraat in De Haan. Marie-José werkte als poetsvrouw, haar man was stukadoor. Ze reisden graag en gingen het liefst naar Zwitserland. Frans overleed jammer genoeg op 61-jarige leeftijd, ze waren 38 jaar getrouwd.

Marie-Jose verblijft in het woonzorgcentrum Golf By Zilverduin in Vosseslag, waar haar verjaardag uitgebreid gevierd werd, met heel wat familieleden, vrienden en kennissen, in het bijzijn van burgemeester Wilfried Vandaele, schepenen Rudi Cattrysse, Christine Beirens en Hilde Dhont en de directrice en het personeel van het woonzorgcentrum.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.