Home > Maria Vermeulen uit Elverdinge en Frederick Callens uit Zonnebeke winnen Vakantiecheque twv € 300

Maria Vermeulen uit Elverdinge en Frederick Callens uit Zonnebeke winnen Vakantiecheque twv € 300

Geschreven op 10 mei 2022 om 08:34 door Mario De Wilde

Onlangs werden de winnaars geloot van de ‘Maand van de Markt’ in Ieper. Van 2 tot en met 30 april zette onze stad de wekelijkse markt op zaterdag en haar marktkramers in de kijker. Tijdens deze ‘Maand van de Markt’ konden marktbezoekers een cadeaucheque ‘Logeren in Vlaanderen’ winnen of invulbon of kon men een QR-code scannen bij het marktkraam. Bij het afsluiten van de markt werden alle invulbonnen verzameld en een onschuldige hand bepaalde via loting wie er allemaal een prijs in de wacht mocht slepen.

Maria Vermeulen uit Elverdinge en Frederick Callens uit Zonnebeke gingen lopen met de hoofdprijs: elk een Vlaanderen Vakantiecheque ter waarde van 300 euro geschonken door de stad. Daarnaast werden nog 10 prijzenpakketten verloot. Deze prijzenpakketten bevatten cadeau- en waardebonnen geschonken door de marktkramers en een geschenkje van de stad.
Winnaars van de prijzenpakketten zijn Luc Buysse, Heidi Dewachter, Jacy Moerman, Yves Ameel, Marcel Vanhoudt, Marleen Vanthomme, Louis Bonte en Nancy Pouillie, allen uit Ieper en Annie Depuydt uit Diksmuide en Johanna Sercu uit Geluveld.
De winnaars die niet meer aanwezig waren op de prijsuitreiking, worden persoonlijk verwittigd om hun prijs te komen afhalen in het AC Auris.

Diego Desmadryl, schepen van Economie: “De maand van de markt was in ieder geval een groot succes. De nieuwe opstelling die de markt compacter, maar vooral ook veel gezelliger, maakte werd gesmaakt bij de vele marktbezoekers. Ook in de toekomst voorzien we nog tal van acties om de zaterdagmarkt te ondersteunen, want voor de stad is en blijft deze markt een belangrijke meerwaarde”
De wekelijkse markt vindt iedere zaterdagvoormiddag plaats. Je vindt er een 30-tal kramen met een grote variëteit aan producten. Vanaf 9 april weliswaar in een nieuwe opstelling: compacter en gezelliger. Breng hen dus zeker een bezoekje! Voor een rustpauze tijdens het markten of als afsluiter van de markt kan je steeds terecht bij de omliggende horecazaken.
Foto: stad Ieper

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.