Home > Maria Snauwaert uit Zedelgem vierde vanmiddag haar 102de verjaardag

Maria Snauwaert uit Zedelgem vierde vanmiddag haar 102de verjaardag

Geschreven op 8 april 2024 om 15:32 door Mario De Wilde

Vanmiddag was het een blij moment om de 102de verjaardag van Maria Snauwaert uit Zedelgem te vieren. Dat gebeurde in WZC Klaverveld. Het moment om de kranige jarige met familie, burgemeester Annick Vermeulen en aanwezige schepenen Charlotte Vermeulen, Stijn Timmerman, Ellen Goes en Ann Devriendt te ontvangen en de felicitaties van burgemeester Annick Vermeulen: “We doen dit hier bij elkaar met een feestje, met een stukje taart op maat van onze feesteling en we zorgen ervoor dat dit moment voor altijd in de archiven van Zedelgem blij bestaan, want alle 100- en meerjarigen krijgen een ereplaats in het Gulden Boek van de gemeente dat we ook vandaag voor Maria verzorgen.”

“Maria, voor we jouw verjaardagstaart aansnijden, staan we graag even stil bij jouw levensverhaal,
ook dit behoort bij het vieren van onze Zedelgemse 100- en meerjarigen. Jij bent een geboren en getogen Zedelgemnaar. Met je 102 jaar mogen we stellen dat een lang leven zeker ergens in jullie genen zit, want ook je zus Rachel is 104 jaar geworden. Jij en je familieleden waren en zijn nog altijd bekend omwille van het naai-atelier voor maatwerk, waar velen hun gewenste kledij lieten op maat maken. Zelf doe jij ook met plezier moeite om er goed uit te zien en dit is ook altijd je motto geweest; omdat er goed uitzien en “er goed mee voor de dag komen”, bijdraagt aan een positieve ingesteldheid en aan een positieve benadering van het leven, dus van jou nemen we die tip zeker aan want je bent dan ook het levende bewijs dat het werkt! Bedankt om steeds positief te zijn voor je omgeving! Je deed ook veel voor de gemeenschap en het verenigingsleven: zo stond je mee aan de wieg van NEOS in het jaar 1983, die toen nog CRM heette als vereniging.”

“Je hebt op vele vlakken engagement in de maatschappij en in onze gemeente opgenomen en
daarvoor willen wij jou niet alleen feliciteren, maar ook van harte bedanken. En zeker ook bedankt
aan jouw naasten en dierbaren, waaronder zij die er onder andere voor zorgden dat je lang thuis
hebt kunnen wonen dankzij hun goede ondersteuning op vele gebieden. Beste Maria, Jouw levensverhaal is uniek, vandaag vieren we jou en we wensen je nog het aller, aller beste toe!”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.