Home > Marec & Kamagurka openen donderdag cartooncafé en galerie in hartje Brugge

Marec & Kamagurka openen donderdag cartooncafé en galerie in hartje Brugge

Geschreven op 25 november 2019 om 22:24 door Mario De Wilde

Aanstaande donderdag opent ‘De Loge van Marec en Kamagurka’ . De shop is in eerste instantie een cartooncafé en galerie in hartje Brugge (Sint-Jakobsstraat 6) op een steenworp van de Grote Markt. Je vindt er boeken, originele tekeningen, prints, merchandise, enz. Aan deze samenwerking zijn flink wat decennia aan vooraf gegaan. In de lente van 1975 ontmoeten twee jonge tekenaars elkaar in een bioscoop in Oostende. ‘Monty Python and the Holy Grail’ staat op de affiche. Na de film gaan ze beiden hun eigen kant uit op zoek naar hun Holy Grail. Kamagurka creëert zijn surrealistische wereld,
Marec stort zich op de waan van de dag. 45 jaar later kruist hun pad zich terug en vinden ze elkaar in het broederschap van ‘De Loge van Marec en Kamagurka’.

De Loge is iedere woe t.e.m. zat geopend van 14 tot 18u30.
Adres: Sint-Jakobsstraat 6, 8000 Brugge.

Foto’s©: Ellen De Meulemeester en Jan de Bruin

 

2 reacties

De Schepper Patrick
Geschreven op 2020-09-16 20:08:13
Hallo, Mijn naam is De Schepper Patrick.Ik ben verzamelaar van bierviltjes.Ik woon in Antwerpen(Hoboken).Onlangs was ik in Brugge(ma & di) en ik passeerde "De Loge".Ik zag in de vitrine een bierviltje liggen van de Loge Marec & Kamagurka.Ik had graag zo een viltje gehad, maar het cafe was spijtig genoeg niet geopend.Bestaat er een mogelijkheid om er zo eentje op te sturen?Alvast bedankt.
michel buytaert
Geschreven op 2019-12-25 13:17:31
👍🙏🌈🎉🤗🥂🌹

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.