Home > Marathonpadel van TCD Duinbergen leverde € 11.308 op voor het Baken, Het Boothuis en Het Vlot

Marathonpadel van TCD Duinbergen leverde € 11.308 op voor het Baken, Het Boothuis en Het Vlot

Geschreven op 20 september 2022 om 08:59 door Mario De Wilde

Vier spelers van TCD Duinbergen verpulverden in het weekend van 20 en 21 augustus 2022 met 30 uur en 38 minuten het wereldrecord ononderbroken padel spelen. Het is nog wachten op de officiële goedkeuring maar daar heeft TCD Duinbergen alle vertrouwen in. Het event bracht maar liefst 11.308 € op ten voordele van de lokale goede doelen: Het Baken, Het Boothuis en Het Vlot. Zij gaan met deze centen investeren in een nieuwe snoezelruimte voor de kinderen en creëren een nieuwe onthaalhoek voor de volwassenen.

“Om dit event te organiseren konden we op ongelooflijk veel hulp en steun rekenen van heel veel TCD leden” vertelt Els Van Poelvoorde die het hele event coördineerde. “Het liep allemaal zoals we gehoopt hadden. Gelukkig hadden we het mooie weer mee. Wim Heyvaert, Mathieu Loosvelt, Noah Moerkerken en André Rufino hebben zichzelf meer dan overtroffen. We zijn super fier op hun prestatie.”

Padelmarathon TCD
“We bedanken alle mensen die meegeholpen hebben” vervolgt Els. “Vooreerst het bestuur, dat ons eerst zot verklaarde, maar ons het vertrouwen gaf en mee hun schouders eronder zette. Alle getuigen en timekeepers die als onafhankelijke persoon alles perfect controleerden. De scheidsrechters die 3 uur lang geconcentreerd het scorebord bijhielden en de spelers aanstuurden. Het medisch team, zonder hen, hadden we het zeker niet gehaald. De samenwerking en creativiteit was subliem. Mijn supercrew met Martine Heuzel en Isabelle Van Eeghem losten elk klein en groot probleempje op in samenwerking met een fantastisch logistiek team. Een speciale dikke merci aan Thomas Coolen, zonder zijn humor, commentaar waren we zeker in slaap gevallen. Ook bedankt aan Astrid Coppens om als meter het hele event er te zijn en ons te steunen” glundert Els Van Poelvoorde.

“De ondersteuning van de gemeente zorgde ervoor dat we alle logistieke materiaal hadden die we nodig hadden. We hadden ook heel veel sponsors die in deze wereldpoging geloofden” zegt Els Van Poelvoorde. “De verschillende bar-teams, de DJ’s, de leuke bands, het jeugdbestuur, iedereen die hielp met de opbouw, afbraak, BBQ, het ontbijt, de publiciteit via media, de tombola, de kassa dames, en de vele supporters, … Bedankt allemaal, fier lid te zijn in deze fantastische club”, besluit een overgelukkige Els.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.