Home > Male waar wij Wonen onthult haar hartverwarmend kerst- en eindejaarsprogramma

Male waar wij Wonen onthult haar hartverwarmend kerst- en eindejaarsprogramma

Geschreven op 7 november 2023 om 08:32 door Mario De Wilde

Gisteravond stelde het bestuur van Male waar wij Wonen haar kerst- en eindejaarsprogramma voor. Met terechte trots ontvouwde voorzitter Carlos De Rock de affiche met voor jong en oud wat wils. Via sterren met een ‘ boodschap‘ aan de bomen van de Malehoeklaan, de traditionele lichtgevende kaarsen in bepaalde straten en aan de winkels en ook twee mooie kerstbomen van de stad Brugge hoopt men weer volop sfeer te brengen in de straten van Male. Deze periode van het jaar leent zich daar uiteraard uitstekend voor.

En er viel nog meer nieuws te rapen. De zieken van Samana zullen ook dit jaar opnieuw niet vergeten worden want ze ontvangen rond Kerst een passende attentie. Op vrijdag 15 december (de avond van het kerstconcert) zullen nu al de legendarische ‘Brugse Retro Tractoren Drivers‘ opnieuw rondtoeren in de straten van Male. Datzelfde weekend wordt er ook een verlichte kerststal geplaatst aan de kerk van Male op het Peellaertplein.

De spreekwoordelijke kers op de taart, zeg maar de apotheose staat diezelfde vrijdagavond 15 december op de affiche met een uniek kerstconcert in de kerk van Male. De artiesten van dienst zijn niemand minder dan Lisa Del Bo en Bart Herman. Die avond wordt weer gekoppeld aan het goede doel en de overhandiging van de cheques gebeurt, in aanwezigheid van de twee Vlaamse artiesten, net voor het concert in de sacristie van de Sint-Thomas van Kantelbergkerk, de parochiekerk van Male. Eén cheque gaat naar vzw Kantelwonen en een tweede naar Foton. Er zal ook nog een extraatje voorzien worden voor de Warmste Week die vanuit Brugge opereert.

De voorverkoop van de kaarten (€ 25) voor het kerstconcert gebeurt bij Martin Claeys, Brieversweg 365 in Sint-Kruis. Alle info op 0477/68-54-36

 

 

4 reacties

Houtteman Bénédicte
Geschreven op 2023-11-09 19:38:22
Als Carlos De Rock iets organiseert samen met zoals hijzelf het zegt zijn " topteam " dan mag je er zeker van zijn het zeker in orde zal zijn !! ❤️❤️
Agnes keereman
Geschreven op 2023-11-09 14:23:52
Een mooi en uiteraard posittief artikel bovendien een echt gedetaillieerde weergave van al de activiteiten van mwww voor de komende kerst , publiciteit op zijn best om 'U' tegen te zeggen. Dikke chapeau en dankbare groet.
johan
Geschreven op 2023-11-08 20:33:41
Dankjewel voor de keurige weergave, voor ons is het een deugddoende publiciteit ten gunste van het goede doel in deze donkere dagen.
De Rock Carlos
Geschreven op 2023-11-08 17:32:27
Schitterend artikel zeg 👍👍👍 Wat kun je ALLES toch ZO goed en concreet verwoorden 😍😍 Proficiat en .. bedankt 😍 Male waar wij wonen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.