Home > ‘Male Waar Wij Wonen’ in Sint-Kruis schonk twee cheques voor het goede doel weg

‘Male Waar Wij Wonen’ in Sint-Kruis schonk twee cheques voor het goede doel weg

Geschreven op 14 juli 2023 om 07:17 door Mario De Wilde

Na een prima geslaagde kermis van ‘Male, waar wij wonen’ in Sint-Kruis bij Brugge met een zeer gevarieerd en prachtig programma, een barbecue met meer dan 400 inschrijvingen en met als apotheose een optreden van Margriet en Celien Hermans, was het bestuur gisteravond bijzonder verheugd om ook nog eens een bedrag weg te kunnen schenken aan de goede doelen … Naar aloude gewoonte trouwens. Alles ging door in Parochiecentrum Sconeveld waar het bestuur van ‘Male, waar wij wonen’, een delegatie VZW Kantelwonen en een delegatie van de kerkfabriek present waren. En het loonde! Enerzijds was er een cheque van € 500 voor het project Kantelwonen (waarbij kansarmen gesteund worden) en anderzijds was daar een bedrag van maar liefst € 1000 voor een dataprojector in de kerk.

Foto: het nagenoeg voltallig en uitgebreid bestuur van ‘Male, waar wij wonen’ samen met een delegatie van VZW Kantelwonen en een delegatie van de kerkfabriek.

1 reactie

De Rock Carlos
Geschreven op 2023-07-17 12:35:59
Beste redactie.. prachtig artikel en mooie aandacht voor verbondenheid en .. goede doelen 😍👍 Ik stuur dit artikel ook door naar meerdere personen.. BEDANKT 👍👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.