Home > Maison Perrier: gloednieuw assortiment van bruisende drankjes die je zintuigen prikkelen

Maison Perrier: gloednieuw assortiment van bruisende drankjes die je zintuigen prikkelen

Geschreven op 26 juni 2024 om 06:46 door Mario De Wilde

Ze doen onze smaakpapillen tintelen, onze huid zinderen en schudden onze geest wakker: bubbels hebben de bijzondere eigenschap om al onze zintuigen tegelijk te prikkelen. Maison Perrier, de recente uitbreiding van het bekende Franse watermerk Perrier, lanceert zijn eerste lijn van frisse, bruisende drankjes: met een stevige dosis pit en boordevol natuurlijke ingrediënten. Maison Perrier drink je de hele dag lang.

Of je nu nood hebt aan een energieboost, wil toasten met vrienden of gewoon nieuwe, elegante smaken zonder alcohol wil ontdekken: Maison Perrier prikkelt je smaakpapillen met zijn nieuwe assortiment bruisende drankjes. Door de expertise van het iconische Perrier te combineren met een creatieve blik, belooft het nieuwe merk Maison Perrier een frisse wind te laten waaien in de wereld van bubbels met een smaakje. Met de lancering van het assortiment energiedranken, mocktails en gearomatiseerde waters schrijft Maison Perrier een opwindend nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis.

Prikkel je zintuigen

Voeg bij de eeuwenoude expertise van Perrier een dosis creativiteit en aandacht voor de wensen van de hedendaagse consument: dan krijg je het gloednieuwe, bruisende gamma van Maison Perrier. Heerlijke natuurlijke smaken om de hele dag van te genieten. Voor deze eerste lancering worden er niet minder dan vier nieuwe gamma’s aan drankjes op de markt gebracht.

Op zoek naar een alcoholvrij aperitief? Laat je verleiden door de verfijnde smaken van Maison Perrier Chic, een assortiment van bruisende mocktails geïnspireerd op beroemde cocktailrecepten, gecreëerd door ervaren mixologen. Op basis van vruchtensappen en natuurlijke aroma’s is het assortiment verkrijgbaar in drie smaken om de hele zomer van te genieten: Citrus Fizz, Roséllini en Lemonjito. Aanbevolen verkoopprijs voor een verpakking van 4x25cl: €3,72.

Maison Perrier Forever is een assortiment aan bruiswaters die worden opgepept met natuurlijke aroma’s, verkrijgbaar in vijf frisse smaken: citroen, limoen, sinaasappel, braambes en perzik. Het belooft een heerlijke en verfrissende break te worden! Aanbevolen verkoopprijs voor een verpakking van 6x50cl: €5,99.

Voor een fruitige, bruisende pauze kies je voor het assortiment Maison Perrier Magnetic Juice, een mix van bruisend water en intense vruchtensappen in gedurfde smaakcombinaties (perzik-kers en mango-ananas). Aanbevolen verkoopprijs voor een verpakking van 4x25cl: €2,99.

Tot slot heeft Maison Perrier het gamma Maison Perrier Energize gecreëerd voor wie een oppepper nodig heeft: dankzij de explosieve mix van vitamines, cafeïne, bubbels en natuurlijke smaken zorgt deze verkwikkende drank voor een ware energieboost. Deze drankjes vind je in twee smaken: braambes of een frisse combinatie van citroen & limoen. Aanbevolen verkoopprijs voor een blikje van 25cl: €1,05.

Deze 4 gloednieuwe assortimenten van Maison Perrier zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.