Home > Maatwerkbedrijf Footstep opent feestzaal Pand 9 in Sint-Jozef Brugge

Maatwerkbedrijf Footstep opent feestzaal Pand 9 in Sint-Jozef Brugge

Geschreven op 15 juni 2021 om 11:51 door Mario De Wilde

Het Brugse maatwerkbedrijf Footstep opent Pand 9, een feestzaal met industriële look, in Dreef ter Panne nummer 9 in Sint-Jozef. “Eind 2019 beslisten wij het huurcontract voor ons hotel Roodhof in Oostkamp niet meer te verlengen. Er drongen zich te veel dure renovaties op. Nu zijn we blij dat onze mensen die het moelijker hebben op de reguliere arbeidsmarkt opnieuw de kans krijgen om het beste van zichzelf te geven in deze mooie zaal”, zegt Luc Desmet, voorzitter van Footstep. “We werken met professionele koks. De kwaliteit is hoogstaand.”

“Onze zaal is heel lichtrijk en uiterst ruim, heeft een grote parking én een gezellige tuin, wat heel zeldzaam is voor Brugge. Wij kunnen recepties organiseren voor maar liefst 500 personen en 300 mensen kunnen comfortabel tafelen”, vertelt horecamanager Luc De Zaeyer. “Je voelt dat er ambitie en goesting zit in Footstep. Alles wordt met een hart gedaan. Ik ben dan ook trots dat Footstep zo veel mooie activiteiten ontrolt in Brugge. Onze stad heeft echt zo’n zaal nodig”, stelt schepen Franky Demon.

Ook zaalmedewerker Thierry is heel enthousiast over zijn nieuwe werkplek. “Ik vind het super dat ik hier aan de slag kan in zo’n moderne zaal,” glundert Thierry. “ Ik werk bij Footstep sinds 2012 en heb het Roodhof goed gekend. Deze zaal geeft me opnieuw een trots gevoel. Ik verschiet ervan dat het zo mooi is! Wij doen nog eens extra ons best om het goed te doen en de klanten voelen dat ook!”.

“Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de horeca”, zegt horecamanager Luc De Zaeyer trots. “Of het nu om groepen, verenigingen of families gaat : iedereen is welkom in Pand 9. We stellen samen met de klant een aanbod op maat samen, volgens ieders budget. De bediening met de glimlach krijgt u er gratis bij geserveerd!” Footstep stelt zo’n 600 mensen tewerk in diverse activiteiten gaande van groenonderhoud, metaalverwerking, poetsen en schilderen over het verpakken van food en non food tot het bottelen van vloeistoffen. Met feest -en seminarieplaats De Grote Wateringe te Damme, de uitbating van de cafetaria van de kinderboerderij de Zeven Torentjes én cateringactiviteiten voor particulieren en bedrijven, breidt Footstep hiermee zijn horeca-activiteiten in de regio verder uit.
Pand 9, Dreef ter Panne 9, Brugge is open op reservatie.

Foto: Een fiere Pand9 – equipe met Luc Desmet, voorzitter/schepen Franky Demon/ Veerle Breemeersch, adjunct-directeur Organisatie/ Luc De Zaeyer, horecamanager.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.