Home > Maandag belt Martin Heylen aan zelfde deur in Diksmuide, Vlamertinge en Wervik

Maandag belt Martin Heylen aan zelfde deur in Diksmuide, Vlamertinge en Wervik

Geschreven op 30 oktober 2020 om 12:18 door Mario De Wilde

Zelfde deur, 20 jaar later: hoe is het afgelopen met de jonge vrouw die kanker had met uitzaaiingen en besloot om mooie reizen met haar gezin te maken? En zou Yvette, alias DJ  Odette, nog muziek spelen? Martin Heylen gaat onaangekondigd kijken naar wat er twintig jaar later geworden is van mensen in Diksmuide, Drongen, Messelbroek, Vlamertinge en Wervik.

Zelfde deur, 20 jaar later: op maandag 2 november om 20.40 uur op Eén.

Welkom bij de weduwe Willy van DJ Odette in Wervik
In Wervik woonde Yvette, artiestennaam: DJ Odette. Haar passie was vrije radio maken. Ze had een groot hart voor dieren en was de grote liefde van haar man Willy, een vinkenier. Nu is Yvette er niet meer. Ze laat niet alleen een leegte na, maar ook een oorverdovende stilte, alleen onderbroken door het “suskewiet” van de vinken. Op haar bidprentje valt Martin iets op.

Welkom bij erotische bakker in Vlamertinge
Een bakker in Vlamertinge verkocht eind jaren negentig boezems in chocolade. Die waren populair in de Westhoek, vooral op Valentijn en Vaderdag. Er zijn nieuwe erotische eetspeeltjes bijgekomen, en de bakker en bakkerin hebben nu meer werk dan hen lief is.

Welkom bij Florimond en Rita in Diksmuide 
Een getalenteerde schilder en ingenieur maakte zijn talent, carrière en passie ondergeschikt aan zijn blinde dochter. Florimond en zijn vrouw Rita hebben zopas op hun tachtigste nog twee nieuwe huizen gebouwd, met elkaar verbonden, voor henzelf en voor hun dochter Peggy.

3 reacties

sophie vergucht
Geschreven op 2020-11-04 11:49:55
Goede morgen, Ik heb met veel bewondering gekeken naar de toewijding en het initiatief van Roger en zijn vrouw voor hun dochter Peggy. Zelf heb ik ook dezelfde aandoening als Peggy. Graag had ik eens contact opgenomen met hun dochter, geheel vrijblijvend uiteraard. Indien er geen interesse is, is dit ook zeker geen probleem. Dank u, Sophie
Roger Vanhoutte
Geschreven op 2020-11-01 15:45:35
Wij kijken er zeker naar uit.zolang Peggy een van onze buren was zagen we haar dagelijks voorbijkomen met pa of ma.altijd even vriendelijk.het gaat hen hopelijk nog heel lang goed in hun nieuwe woonst.prachtig initiatief op hun leeftijd.José en Roger.
Willaert Monique
Geschreven op 2020-10-31 16:41:04
Met ons allen verlangen we om zeker te kijken naar Peggy die al 25 jaar trouw lid is van ons Sint-Niklaaskoor in Diksmuide en natuurlijk ook naar haar talentrijke lieve ouders. Het wordt, denk ik, een verrassende reportage. Monique Willaert Voorzitter Sint-Niklaaskoor Diksmuide

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.