Home > Maak zaterdag in Aalbeke de comeback mee van Enzo Scifo in het Belgische voetbal

Maak zaterdag in Aalbeke de comeback mee van Enzo Scifo in het Belgische voetbal

Geschreven op 30 juni 2021 om 09:47 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 3 juli maakt voormalig Rode Duivel en ex-Gouden Schoen Enzo Scifo zijn comeback in het Belgische voetbal. Als trainer van zijn nieuwe ploeg Royal Excel Mouscron speelt hij dan zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Aalbeke Sport. Het gaat om een galamatch die voor 400 toeschouwers wordt gespeeld naar aanleiding van de opening van het vernieuwde Garenwinderstadion in de Kortrijkse deelgemeente.

Les Hurlus hebben enkele dagen geleden een volledig nieuwe staf aangekondigd met de terugkeer van Mbo & Emile Mpenza en dus de aanstelling van Enzo Scifo als nieuwe coach voor volgend seizoen. Dit zorgt ongetwijfeld voor nieuwsgierigheid. Meter van Aalbeke Sport, Miss België Kedist Deltour, staat in voor de presentatie en de match wordt live gestreamd en van commentaar voorzien door Steven Verhamme en oud-Moeskroen-speler Laurent Dauwe, ploegmaat van de Mpenza’s bij L’Excel, maar ook van KFCA-coach Rodrigue Derycke.

Er zijn animaties voorzien met DJ Fakke & charmezanger Jens en de toeschouwers kunnen prijzen winnen met onder meer twee seizoensabonnementen bij Royal Excel Mouscron. Daarnaast zullen een aantal ex-spelers van Moeskroen (Steve Dugardein & Giovanni Seynhaeve) aanwezig zijn en als kers op de taart hebben we een groot scherm voorzien voor de kwartfinale van het EK om 18u. tussen Denemarken en Tsjechië.

De match wordt om 15 uur afgetrapt. De deuren zijn open vanaf 14uur

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.