Home > Maak kennis met de passie van de Waregemse fotograaf & kunstenaar Vincent Messelier

Maak kennis met de passie van de Waregemse fotograaf & kunstenaar Vincent Messelier

Geschreven op 10 november 2023 om 07:36 door Mario De Wilde

Kunstschilder, fotograaf, designer, entrepreneur en ook presentator van onze wekelijkse filmrubriek ‘Oscar popcorner’, Vincent Messelier uit Waregem pak vanaf vanavond uit met een VIP-uitnodiging. Tussen 14 en 18 uur (vrijdag, zaterdag en zondag) kan je zijn werken ‘backstage’ ontdekken met een hapje en drankje erbij. In de populaire Art Home Gallery in de Henri Lebbestraat 97 in Waregem zal hij je graag honderduit en boeiend kunnen vertellen dat zijn onderwerpen zoveel meer dan kunst zijn.

Vincent Messelier werd in oktober 1967 in Kortrijk geboren. Het werd een ‘late roeping’ op vlak van kunst want in mei 2006 begon hij aan zijn eerste schilderij. Hij is een volledig autodidactische kunstenaar die erg gepassioneerd is over zijn kunst. Vincent schildert vanuit zijn hart en ziel met wat jazzy muziek op de achtergrond. Afhankelijk van het moment of zijn gemoedstoestand kan andere muziek zijn werk inspireren.

In maart 2011 besloot hij zijn credit management kantoor, dat hij in 1992 had opgestart, te verkopen en koos hij ervoor om zijn echte passie te leven… Kunst.

In november 2011 werd hij lid van ‘Dubai art center International’ waar hij zijn werken tentoonstelde en ook zijn eigen kunstatelier had. In april van dat jaar exposeerde hij in New York City, Barcelona en Bari. Later volgden Den Haag Amsterdam, Brussel, Rome, Palermo, Spoleto, Stuttgart, Parijs, Kopenhagen, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Miami, en wordt uitgenodigd voor nog veel meer zoals Londen, Toronto, Casablanca, Monaco, Lissabon, Istanbul, Las Vegas, Los Angeles, Berlijn, Bejing, Venetië, Milaan… Alle info op www.vincentmesselier.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.