Home > Lybover uit Waregem breidt aanbod uit door partnership met Duitse Westeria

Lybover uit Waregem breidt aanbod uit door partnership met Duitse Westeria

Geschreven op 20 februari 2023 om 08:25 door Mario De Wilde

De Lybover Groep staat bekend om zijn ontwerpen en installaties op maat op het gebied van recycling en bulk handling. De familiale bedrijvengroep streeft naar projecten met een grote toegevoegde waarde en werkt oplossingen op maat uit die verder gaan dan de standaard. Naast de eigen productiefaciliteiten in Waregem en Brugge vertrouwt de groep op een reeks zorgvuldig uitgekozen internationale
technologiepartners. Onlangs voegde Lybover een nieuwe partner toe aan deze exclusieve lijst. Door het partnerschap met Westeria vervolledigt de Lybover groep haar gamma van bulk handling en recyclageoplossingen.
Ostbevern en Beveren-Leie bundelen krachten
Om een antwoord te bieden op de uiteenlopendste recycling- en bulk handling vragen binnen de BeLux-markt, hebben Lybover en het Duitse Westeria onlangs besloten hun krachten te bundelen. Met deze samenwerking breidt Lybover haar aanbod uit op vlak van windsifting, transportsystemen, doseeroplossingen en materiaalspreiding. “De Lybover Groep is een betrouwbare en gerespecteerde Belgische speler. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren”, zegt Rainer Flaute, Head of Sales bij Westeria. Het Duitse Westeria heeft meer dan 60 jaar ervaring in de productie van innovatieve machines en ontwikkelt voortdurend nieuwe recyclingmachines en transportsystemen voor een waardevolle en winstgevende circulaire economie.
Technologie om visies om te zetten in projecten
Het exclusieve partnerschap met Westeria is een duidelijke win-win. Westeria levert de technologie
en Lybover vindt de juiste toepassing en zorgt voor de integratie op basis van een moderne en wendbare engineering en projectaanpak. Dit partnership past in een lange traditie van samenwerking. “Bij Lybover zetten we visies om in projecten. Om passende oplossingen te bieden voor steeds complexere uitdagingen moeten we het portfolio van onze technologiepartners uitbreiden”, zegt Hans Boels, CEO van Lybover. De juiste technologie gecombineerd met onze one stop shop aanpak, brede expertise en gedreven experts is een formule op maat voor succes. ” We zijn meer dan ooit klaar om in 2023 visies om te zetten in projecten”, besluit Hans Boels.
Over Lybover
Lybover is een familiale bedrijvengroep die zich onderscheidt door zijn a tot z aanpak van complexe projecten, met een breed team van op elkaar ingespeelde experten. Actief sinds 1985 telt de groep intussen meer dan 200 medewerkers en meer dan 5.000 projecten in het portfolio met een jaarlijks verkoopvolume van 70 miljoen euro. De groep staat internationaal bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van ontstoffing (AIR), bulk handling (BULK), brandbeveiliging (FIRE), productie van stalen en roestvrijstalen componenten (METAL), sorteerinstallaties en scheidingsmachines (RECYCLING) en industriële montages (INSTALLATION). Een nauwe samenwerking tussen al deze expertises binnen de groep, gecombineerd met een exclusieve samenwerking met 15 internationale technologiepartners creëert een unieke symbiose tussen technologie en project management.
www.lybover.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.