Home > Luna De Vlam uit Oudenburg 3de eredame Miss Fashion Benelux en Miss Photogenic 2022

Luna De Vlam uit Oudenburg 3de eredame Miss Fashion Benelux en Miss Photogenic 2022

Geschreven op 29 augustus 2021 om 10:51 door Mario De Wilde

Gisteren was het, en ook voor alle kandidaten, alle hens aan dek voor Luna De Vlam (21) uit Oudenburg want het gala van Miss Fashion Benelux 2022 stond op het programma in Antwerpen (theater Elckerlyc). Een jaar van enorme inzet, nieuwe vriendschappen, nieuwe doelen opstellen, … kortom grenzen verleggen. Een droom die werkelijkheid werd voor Luna want ze nam deel aan Miss Fashion 2022.

Tijdens de show zelf viel Luna al in de prijzen. Door de fotografen werd ze verkozen als Miss Photogenic 2022. Een eerste kroontje was binnen. Het was dan nog nagelbijten tot op het einde. Wanneer Luna gekozen werd tot 3e Runner Up Miss Fashion Benelux 2022 kon Luna zich niet bedwingen van blijdschap. Luna zal dus twee schitterende kroontjes mee brengen naar Oudenburg/ West-Vlaanderen.

De voorbereidingen in aanloop van de verkiezing waren enorm, vele kilometers verplaatsen doorheen het land, uren en zelfs dagen achter een naaimachine werken, campagne voeren, fotoshoots,… noem maar op. Maar Luna nam dat er allemaal graag bij want ze had een doel. Haar doel was en is nog steeds, jongeren met een beperking uit de schaduw te halen. Ze nam het voortouw om jongeren te interviewen met autisme, albinisme, geboren met een fysieke beperking,… Luna wil een rolmodel zijn voor deze jongeren en brengt dit in de schijnwerpers en heeft dit reeds met verve al naar voor gebracht. Zelf heeft Luna ook een Autisme Spectrum stoornis. Nu is Luna nog meer gemotiveerd om hierin verder te gaan.

Met 25 finalisten stonden ze gisteren op het Antwerpse podium te glunderen. Reeds tijdens de aanloop naar het Gala konden de dames punten sprokkelen. Deze punten werden dan in de finale (het Gala) verrekend waarbij de dames het beste van zichzelf gaven in een wervelende goed georganiseerde show. Een jury bestaande uit heel wat deskundigen gaven de doorslag.

Luna De Vlam die reeds sportvrouw is van stad Oudenburg, reeds meerdere wedstrijden in top-3 voor jonge modeontwerpers behaalde en als sportverzorger werkzaam is bij KVO – U21, kan zich nu een jaar lang 3e EREDAME Miss Fashion 2022 noemen. Hierbij zal ze de nieuw verkozen Miss Fashion 2022,  Julie Mortier (Oudenaarde) , kunnen bijstaan in heel wat opdrachten.

Luna dankt bij deze al haar sponsors (Residentie Vastgoed, Bakkerij Vanhooren, Apotheek Vandevelde, Archery Dynamics en Menz Oostende), Stad Oudenburg en al wie haar steunde op eender welke wijze. Luna is overigens nog steeds te volgen op alle sociale media.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.