Home > Luchthaven Oostende-Brugge organiseert jobdag op donderdag 16 maart

Luchthaven Oostende-Brugge organiseert jobdag op donderdag 16 maart

Geschreven op 7 maart 2023 om 10:30 door Mario De Wilde

De Luchthaven Oostende-Brugge organiseert op donderdag 16 maart voor de tweede keer een jobdag. Dit in samenwerking met het Economisch Huis Oostende en VDAB. 15 bedrijven die actief zijn op de luchthaven stellen er hun bedrijf en hun vacatures voor. In totaal zoeken de bedrijven meer dan 50 nieuwe werknemers. Op donderdag 16 maart zet Luchthaven Oostende-Brugge haar deuren open voor alle werkzoekenden. In samenwerking met het Economisch Huis en de VDAB vindt die dag een jobdag plaats in de vertrekhal van de luchthaven. 15 bedrijven die actief zijn op de luchthaven én die personeel zoeken, zullen zich er voorstellen. In totaal moeten meer dan 50 vacatures ingevuld worden. Er is voor elke achtergrond en elk opleidingsniveau wel een job te vinden. Zo kan je komen solliciteren voor een job als platform en bagagemedewerker, beveiligingsagent, ingenieur, horecamedewerker, administratief medewerker en nog vele andere functies.

“We merken dat veel mensen niet weten welke jobmogelijkheden er allemaal zijn op een luchthaven. Tijdens onze jobdag geven we daar graag meer info over en hopen we zo veel mogelijk werkzoekenden te kunnen matchen met de openstaande vacatures bij de bedrijven op de luchthaven. De vorige editie was alvast een groot succes. We hopen ook dit jaar zo’n 150 werkzoekenden te mogen verwelkomen”, zegt CEO Eric Dumas.

Praktische info

De jobdag vindt plaats op donderdag 16 maart van 14 tot 17 uur in de vertrekhal van Luchthaven Oostende-Brugge. Alle vacatures kan je terugvinden via www.luchthaven-oostendebrugge.com/jobdag.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.