Home > Luc Piccavet clubkampioen 2022 van de Stadioneurs in Waregem

Luc Piccavet clubkampioen 2022 van de Stadioneurs in Waregem

Geschreven op 20 november 2022 om 22:30 door Mario De Wilde

De Stadioneurs uit Waregem, een groepje senioren die iedere dinsdag-en donderdagnamiddag samen een fietstochtje maken, vierden voor de eerste keer in hun bestaan de clubkampioen van het voorbije jaar. Luc Piccavet haspelde in het seizoen 2022 maar liefst 6550 km af met de stadioneurs en werd clubkampioen 2022. Op de foto zie je hem met zijn trofee in de hand naast kopman Marc Seynhave. De trofee werd op zondag 20 november 2022 uitgereikt tijdens het eerste etentje van de stadioneurs in het Sportcentrum te Deerlijk.

4 reacties

Pierre Devogelaere
Geschreven op 2022-11-24 12:42:06
Ik ben fervente fietsfan van 61 en vanaf 1/5/2023 in pensioen. Is er een mogelijkheid om contact met iemand van jullie groep te krijgen om aan jullie doordeweekse fietsritten deel te nemen? Mvg, Pierre Devogelaere Stuifkouter13,Waregem
piccavet luc
Geschreven op 2022-11-22 11:43:45
Dank.
Piet Decaluwé
Geschreven op 2022-11-21 16:49:44
Hallo, Een zeer zwierig en vlot geschreven artikel, hoewel enkele bemerkingen: Het is een achterwerk DAT pijn doet en het is een MECANICIEN en zijn fiets SCHOONMAKEN en niet kuisen. Anders een heel prachtige beschrijving. Doe zo voort!
Marc Seynhaeve
Geschreven op 2022-11-21 11:34:00
2022, Een jaar waar wij de Stadioneurs mochten genieten van de vele fietsuitstappen die wij in de verscheidene regio's van het land doorkruisten. Mogen wij blij zijn dat wij dit op onze leeftijd nog mogen en kunnen meemaken dank zij een goede gezondheid die onze conditie op peil houd. Ieder heeft wel eens klachten, een zere knie of ontwrichte schouder, een bil die tegenwerkt of een achterwerk die op blaren zit. Wij Flandriens klagen niet en fietsen verder door de Vlaamse en soms de Franse wegen. Is er een technisch probleem onderweg wordt dat al vlug opgelost dank zij een goed geschoolde mekanieker. De langere ritten, zeg maar de klassiekers mochten dit jaar ook niet ontbreken, denk maar aan de Hallerit, het donkmeer van Overmere , de kustrit naar Westende en Westvleteren goed voor een proeverij van het trappistenbier. Mogen wij dank zeggen aan onze partners die er begrip voor hebben dat wij de fiets opspringen op fietsdagen waar het weder ook soms tegenvalt. Denk maar aan de was en de plas bij het aanzien van de aanstormende fietsheld met beslijkte broek en koersplunje. Schoenen aan het droogrek en de man onder de douche. Spijtig dat wij onze fiets nog zelf moeten kuisen, ik heb een voorstel maar dat zal niet goedgekeurd worden denk ik......? Wij kijken uit naar het aankomende fietsjaar 2023 en hopen op een goede gezondheid voor de stadioneurs en hun familie. Onze leuze is dan ook "samen uit, samen thuis" en zeggen dank aan de leden die zich in zetten voor de ganse groep en zorgen voor "De sfeer is goed" We kijken uit naar de volgende fietsdag (en).

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.