Home > Lotto-Jackpot van € 2.000.000 voor een 65+ West-Vlaming. Zopas uitgereikt in Oostende

Lotto-Jackpot van € 2.000.000 voor een 65+ West-Vlaming. Zopas uitgereikt in Oostende

Geschreven op 9 november 2021 om 11:58 door Mario De Wilde

Wie het kleine niet eert…Wie droomt er niet van om met pensioen te gaan en nog een extra zakcentje te krijgen om te kunnen genieten van het leven. Voor een 65+’er uit de provincie West-Vlaanderen werd die droom werkelijkheid, want bij de Lotto-trekking van 9 oktober 2021 kwamen zijn zes nummers uit de trommel. Het bedrag dat hij won? De volledige Jackpot van € 2.000.000! Toch is de man niet van plan gekke dingen te doen met dat bedrag. “Allereerst denk ik vooral aan sparen, ook voor de kinderen en de kleinkinderen”, vertelt de man die trouw meespeelt met Lotto in de krantenwinkel. “Voorts ga ik vooral genieten van de kleine dingen des levens: een wandeling door de stad en af en toe eens lekker gaan eten op restaurant.”

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Badr Lahrizi uitbater van de HUBIZ (Natiënkaai 1 8400 Oostende) en Mevrouw Sofie Van Doorsselaere – Regio Manager van Ubiway. Mr Lahrizi werkt al 3 jaar voor de groep maar sinds begin oktober heeft hij de Hubiz in het station van Oostende overgenomen. Na amper 6 werkdagen verkocht hij al het winnend lotje…..

Lotto
Lotto bestaat meer dan 40 jaar en in 2020 zijn er over het hele land 47 winnaars die de Lotto-Jackpot gewonnen hebben, waarvan 39 geluksvogels Lotto-miljonair werden. In 2021 zijn er tot nu toe al 45 Jackpotwinnaars (6 juiste nummers) waarvan 33 miljonairs. We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat Lotto heel veel spelers gelukkig maakt. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar.

Dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij wordt jaarlijks € 335 miljoen geherinvesteerd in de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten. Spelen is ook helpen, en zo creëren we allen samen kansen! De Nationale Loterij bezit het internationaal Verantwoord spel-certificaat. De verkoop van onze producten aan minderjarigen is verboden.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.