Home > Lockdown? Een vijfsterrenvakantie bij je thuis dankzij de Vakantiebutler uit Brugge

Lockdown? Een vijfsterrenvakantie bij je thuis dankzij de Vakantiebutler uit Brugge

Geschreven op 27 april 2020 om 18:02 door Mario De Wilde

Nu onheil en rampspoed in veel media al wekenlang de hoofdtoon geworden is, zijn er gelukkig ook nog optimistische geluiden waar te nemen. Oh ja, er is natuurlijk de coronacrisis , maar niets staat je in de weg om er intussen maar het beste van te maken. Met die hoopvolle gedachte is ook Kristiaan Polgar van VIP & Butler Services van start gegaan met zijn nieuwe dienst ‘Vakantiebutler’.

Sinds enkele dagen is de service operationeel en dat is niet onopgemerkt gegaan. Kristiaan Polgar: “Een ontbijt, lunch en diner serveren, bedden opmaken, allerlei activiteiten organiseren zoals een barbecue of picknick: we deden dat vroeger ook wel al met onze klanten die op vakantie gingen. Dus op zich is dat geen onbekend terrein voor ons. Maar door de coronacrisis en de lockdown zit het gros van Vlaanderen al enkele weken thuis en dus wilden we dat unieke vakantiegevoel naar de mensen thuis brengen.”
Prioriteit voor persoonlijke aanpak
VIP & Butler Services biedt nu pakketten aan in de vorm van urenbundels. Kristiaan Polgar: “Tijdens onze opdrachten hanteren we dezelfde troeven als anders. We beschouwen een persoonlijke aanpak als een prioriteit en verzekeren daarbij toch de gevraagde afstand en hygiëne die de wetten en regels ons door de Nationale Veiligheidsraad voorgeschreven worden. Alle activiteiten zijn dan mogelijk, met dien verstande dat ze door de overheid toegelaten worden. Denk aan fiets- en scootertochten, excursies, picknicks, thema’s, workshops, kinderanimatie en kinderworkshops (opvang), volledige wellnessbehandelingen (massages, schoonheidsbehandelingen, kapper of barbier, visagiste), yoga en sportactiviteiten met onze personal trainer, live muziek, enz. Alles is bespreekbaar en we hebben een actueel draaiboek wat al dan niet toegelaten is.”
Concept slaat aan
Vlamingen blijven ook in corona echte Bourgoundiërs, zei het dan even in ‘hun kot’. VIP & Butler Services kan daar perfect en probleemloos op inspelen. Ontbijt, lunch, afternoon tea of diner: alles kan voorzien worden in buffetvorm en/of bediening aan tafel. Van eenvoudige lichte gerechten tot een totale culinaire beleving: alle culinaire wensen kunnen besproken en ingewilligd worden, ook rekening houdend met de verlangens en voorstellen van veganisten en allergieën. Wie een vijfsterrenvakantie in eigen huis wil ervaren, kan vrijblijvend een afspraak maken met VIP & Butler Services. “Het concept slaat fantastisch aan want mensen hebben nood aan iets opbeurend en de continuïteit van onze dagelijkse service blijft intussen gegarandeerd”, aldus Polgar.

Alle info op info@vipbutlerservices.be en website www.vipbutlerservices.be

1 reactie

Lucien Verbraecken, Poperinge
Geschreven op 2020-04-28 08:57:50
Het valt inderdaad niet mee in deze tijd om als gezin de hele dag bij elkaar te zitten. Ik vraag me dan ook af hoe ik het als kind heb overleefd met zes broers in een kleine woning. Ik ben nu 75 jaar. We hadden geen tv, geen schermpjes om op te turen, zaten niet op een sportclub. Gingen één weekje in de zomer op de fiets naar Knokke of Blankenberge op vakantie. Maar ja, de tijden zijn veranderd, dus ik wens de huidige kleinere gezinnen veel sterkte en creativiteit toe. Ik wens Kristiaan heel veel succes mee. Lucien Verbraecken, Poperinge

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.