Home > Life Coach Steve Boedt is weer thuis in zijn Brugge: ontdek je eigen pad van geluk

Life Coach Steve Boedt is weer thuis in zijn Brugge: ontdek je eigen pad van geluk

Geschreven op 30 juni 2021 om 15:02 door Mario De Wilde

Jaren lang woonde hij in het buitenland, vloog hij letterlijk de wereld rond, gaf hij opleidingen en trainingen in meer dan 90 landen en rijgde hij de international awards aan elkaar. Maar in 2021 keerde hij terug naar zijn home town Brugge. Steve Boedt is Life Coach en wijdde zijn leven aan het motiveren van mensen. In de ’90 lag de nadruk op fitness, een gespierd lichaam was toen een must. In de US was het heel normaal om een personal coach te hebben en te streven naar het perfecte, afgetrainde lichaam. Gaandeweg begon het tij te keren. Vandaag beseffen we dat mentale gezondheid minstens even belangrijk is en is de nadruk verschoven naar een holistische kijk op gezondheid. Deze trend is al enkele jaren duidelijk voelbaar in de US en dringt nu ook door tot ons land. Het onder de arm nemen van een Heath & Life Coach is het nieuwe normaal.

Steve heeft vroege herinneringen aan zijn kindertijd in Brugge “Ik was gefascineerd door de koetsen en de paarden. Mijn ouders hadden de zaak Craenenburg op de Markt waar ik 20 jaar heb gewoond. Mijn eerste herinneringen gaan terug naar het geluid van paarden en koetsen. Ik was een jaar of vier vijf en ik kon uren naar buiten kijken  naar de paarden en hun koetsiers”.

Na lange omzwermingen via New York, Sydney en Japan noemt hij Brugge weer zijn ’thuis’. Vanuit deze stad wil hij zijn activiteiten als Coach en Motivational Speaker ook in ons land uitrollen. Het doel is om iedereen te motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. Life Coaching gaat niet om het oplossen van problemen maar over het veranderen van richting in je leven zodat je maximale potentieel ontketend kan worden. Mensen zijn namelijk tot meer in staat dan ze zelf beseffen. Life coaching helpt om een richting te bepalen. Via zijn coaching sessies helpt Steve om actie te ondernemen en zo je eigen pad naar geluk te ontdekken en te bewandelen. In drie maanden tijd kan je al geweldige resultaten realiseren. Steve: “Ik voel dat België op het punt staat om een grote stap vooruit te zetten. En dat we er klaar voor zijn om het maximale potentieel dat iedereen bezit naar boven te halen.”

www.steveboedt.com

1 reactie

Benedicte Lambrecht
Geschreven op 2022-01-11 10:55:40
Wel wel wel, terug in home town. Wie weet kunnen we nog iets organiseren binnen ons bedrijf. Groetjes

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.