Home > Liesbeth en Steve: de twee nieuwe wijkinspecteurs van Knokke-Heist

Liesbeth en Steve: de twee nieuwe wijkinspecteurs van Knokke-Heist

Geschreven op 3 juli 2023 om 09:08 door Mario De Wilde

Twee nieuwe wijkinspecteurs voor het wijkteam van Knokke. Liesbeth De Muyt gaat aan de slag in de wijk Knokke-centrum. Ze neemt deze wijk over van Evelien Van den Braembussche die als wijkinspecteur van Park 58 – Zegemeer aan de slag gaat. Steve Sigmans versterkt de wijken Knokke-Centrum en Duinenwater-Kragendijk.

Zowel Liesbeth als Steve stromen door vanuit het interventieteam van de lokale politie Damme/ Knokke-Heist. “Na een inkijkstage bij de wijk, merkten we dat de wijkwerking echt wel iets voor ons was. Het heeft ons een voorsprong gegeven zodat we nu niet van nul moeten beginnen”, aldus Liesbeth en Steve.

Aan de slag gaan als wijkinspecteur biedt de inspecteurs een nieuwe uitdaging. “Ik wil dat de mensen in de wijk weten dat ze bij mij terecht kunnen en mij kunnen contacteren in geval van nood”, vertelt Steve. “Ik sluit me daarbij aan. Ik wil dat iedereen in mijn wijk zich thuis voelt. Als wijkinspecteur aanwezig en toegankelijk zijn voor de inwoners, dat vind ik belangrijk”, vult Liesbeth aan.

Je kan de wijkinspecteurs bereiken via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of Liesbeth via +32 50 619 631, Steve via +32 50 619 629 en Evelien via +32 50 619 623. Vertoeven ze niet in hun wijk, dan kan je hen terugvinden in het politiecentrum in de Van Steenestraat 10 in Knokke-Heist.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.